سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعصابتان را با یک نوشیدنی طبیعی آرام کنید/ فرمولی طبیعی برای درمان سرفه در فصل سرما

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 10 دی 1398 - 04:19
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت:میوه به خواص فوق العاده ایی دارد که چای آن اعصاب را آرام می‌کند.
آب،خاني،حاج،محمد،ميوه،شربت،پخته،ميل،خوردن،خشك،شيرين،تقويت

داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد:میوه بِه را باید زمانی که کاملا رسیده باشد مصرف کنید و از خوردن نارس آن بپرهیزیم، همچنین بِه شیرین دارای طبیعت معتدل و بِه ترش دارای طبیعتی سرد و خشک است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود:افراد برای درمان حالت تهوع و استفراغ خود می‌توانند بِه را رنده و آب آن را قبل یا حین غذا خوردن مفید است.
بیشتر بخوانید:سرطان ریه را با این نوشیدنی مهار کنید
حاج محمد خانی گفت: بانوان در ایام بارداری می‌توانند یک قاشق آب بِه و کمی زنجبیل را مخلوط و روزانه دو الی سه بار میل کنند، همچنین می‌توانند بِه را رنده و برقفسه سینه ضماد کنند.
او تصریح کرد: افراد برای تقویت قلب و آرامش اعصاب خود می‌توانند میوه خشک شده بِه ، سیب و گلابی را با هم یا جداگانه دم کنند و به جای چای استفاده کنند.
حاج محمد خانی ادامه داد:افراد برای درمان بی خوابی خود می‌توانند بِه خشک شده را چند ساعت در عرق بهار نارنج بخیسانند و قبل خواب هر دو را میل کنند این ترکیب بسیار خواب آور است.
او گفت: افزادی که دچار سرفه شده اند می‌توانند بِه را پخته و سپس آن را با کمی روغن بادام شیرین مخلوط کنند این ترکیب باعث کاهش سرفه می‌شود.
بیشتر بخوانید:بیماران دیابتی، موز بخورند؟
حاج محمد خانی بیان کرد: خوردن آب خام و پخته بِه خواص فراوانی دارد، از جمله خواص آب بِه پخته بهبود تنگی نفس است همچنین آب بِه خام کمک به اخلاط خونی از سینه، زیاد شدن حجم ادرار و بند آمدن خونریزی در افراد می‌شود.
او افزود:مصرف شربت بِه برای تقویت قلب و مغز، تقویت معده، درمان ورم شدید دستگاه گوارش بسیار مفید است همچنین این شربت شادی آور هم هست؛ افراد برای تهیه شربت بِه می‌توانند از آب بِه ترش و شیرین و یک پنجم مقدار آن شکر استفاده کنند.
حاج محمد خانی گفت: افرادیکه از خونریزی لثه خود رنج می‌برند می‌توانند میوه بِه را به مدت پنج روز در آب و سرکه بخیسانند و سپس با آب بدست آمده دهان شویه کنند.
او در پایان توصیه کرد:افرادی که یبوست دارند میوه بِه را کمتر میل کنند یا مربای آن را که با عسل درست شده است استفاده کنند.
انتهای پیام/