خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید بیش از ۳ میلیون اصله نهال جنگلی در نهالستان‌های لرستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 09 دی 1398 - 23:20
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: بیش از ۳ میلیون اصله نهال جنگلی در سطح ۵ نهالستان استان تولید شده است.
نهال،اصله،وسعت،هكتار،توليد،توسعه

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: بیش از ۳ میلیون اصله نهال جنگلی در سطح ۵ نهالستان استان تولید شده است.
شیرزاد نجفی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه این نهال‌ها در نهالستان‌های بام خرم‌آباد، پارک جنگلی شوراب چگنی، پل‌دختر، زاغه و بروجرد در طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ تولید شده‌اند اظهار کرد: این نهال‌ها شامل؛ گونه‎های جنگلی از قبیل بلوط، بنه، گلابی وحشی، بادام، ارغوان، داغداغان و گونه‎هایی برای توسعه فضای سبز شامل؛ کاج، سرو، زبان گنجشک، افرا و...هستند که در زمان مناسب به عرصه‌های مورد نظر برای کاشت انتقال خواهند یافت.
وی تصریح کرد: در نهالستان بام خرم‎آباد با وسعت ۲۰ هکتار، ۱ میلیون و 800 هزار اصله نهال، در پارک‌جنگلی شوراب شهرستان چگنی در وسعت ۳ هکتار، ۶۳۰ هزار اصله نهال، پل‌دختر با وسعت ۱ هکتار، ۳۲۰ هزار اصله نهال، زاغه با وسعت ۶ هکتار، ۳۵۰ هزار اصله نهال و در بروجرد با وسعت ۶ هکتار ۲۲۰ هزار اصله نهال تولید شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان هدف از انجام این کار را، تولید نهال، غنی‌سازی و توسعه جنگل و توسعه فضای سبز شهری دانست و افزود: این کار با هزینه‎ای بالغ بر ۳ میلیارد تومان به انجام رسیده که محل تأمین اعتبار آن، صندوق توسعه ملی بوده است.
انتهای پیام