خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم ایران به‌موقع با دشمنان تسویه‌حساب می‌کنند

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 09 دی 1398 - 16:40
معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین گفت: فتنه‌گران پیاده‌نظام دشمن هستند و تلاش آنان همواره ناکام می‌ماند و مردم ایران به‌موقع با دشمنان تسویه‌حساب خواهند کرد.
شاهرود،ايران،دشمنان،ملت،دي،مشكلات،مستضعفين،حماسه،بسيج،دشمن،ت ...

معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین گفت: فتنه‌گران پیاده‌نظام دشمن هستند و تلاش آنان همواره ناکام می‌ماند و مردم ایران به‌موقع با دشمنان تسویه‌حساب خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شاهرود، قاسم حبیب‌زاده ظهر امروز در تجمع حماسه ۹ دی مردم شاهرود در ساعت گل این شهر، با بیان اینکه مردم ایران و شهرستان شاهرود اوج بصیرت خود را در سال ۱۳۸۸ نشان دادند و شاهرودی‌ها جزو پیشگامان آن حمایت ماندگار بودند، اظهار کرد: این اجتماع و حضور مردم در سالگرد حماسه تاریخی ۹ دی فرصتی برای انتقال پیام انقلاب به دنیا است.
وی با بیان اینکه ملت ایران دنبال نه گفتن به نظام‌های استکباری بوده و هست و طبیعی است دشمن هم دنبال توطئه باشد، گفت: ملت ایران برابر فشارها اذیت و آزار دیده؛ اما تسلیم نشده و اگر امروز شاهد فشار روانی هستیم؛ همه باید بدانند که فتنه‌گران پیاده‌نظام دشمن هستند و تلاش آنان ناکام است.
معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه مشکلات جامعه امروز از سر ناکارآمدی نظام و حکومت دینی نیست، گفت: مشکلاتی که شاهد هستیم، از سر غفلت به آرمان‌ها، شعارها و ایثارگری‌های ملت ایران است.
حبیب‌زاده تصریح کرد: دشمنان در سوءاستفاده از حوادث مهارت دارند و همواره تلاش می‌کنند که مسیر را به سمت موردنظر خود تغییر دهند؛ ملت ما غنی و هوشیار هستند و دشمنان را رصد می‌کند و به‌موقع با دشمنان تسویه‌حساب خواهند کرد.
معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفین خطاب به حاضران خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات جامعه به دشمنان اعتماد نکنید؛ ملت ما همواره از ارتباط با شیاطین خسران و زیان دیده و هرگاه علم مبارزه برداشتیم، پیروزی با ما بوده است.
حبیب‌زاده با تأکید بر اینکه مسؤولان باید همت برای رفع مشکلات کشور با توجه به ظرفیت‌های درونی و اتکا به اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دهند، گفت: باید از توان داخلی و ظرفیت جوانان استفاده کرد؛ به مردم اعتماد کرد و احترام گذاشت و صادقانه با آنها سخن گفت و کمک خواست.
وی با تأکید بر اینکه راه برون‌رفت از این مشکلات جز تبعیت از امر ولایت نیست، افزود: کشوری که تعیین‌کننده معادلات منطقه‌ای بوده، ایران است و همان‌طور که در گام اول انقلاب نشانه‌های اضمحلال رژیم صهیونیستی و آمریکا را مشاهده کردیم، باید زمینه ظهور را هموار سازیم.
حماسه مردمی ۹ دی شاهرود با حضور اقشار مختلف مردم و مسؤولان شهرستان شاهرود در خیابان ۲۲ بهمن برگزار شد.
در این مراسم، جمعی مردم شاهرود همانند ۹ دی سال ۱۳۸۸ کفن‌پوش به میدان آمده بودند و تجدید عهد و پیمانی دوباره با ولی امر مسلمین انجام دادند.
انتهای پیام/74036/م/و