خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علاوی: صدور بیانیه در محکومیت حمله آمریکا کافی نیست

ایسنا | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 09 دی 1398 - 15:33
رئیس ائتلاف الوطنیه عراق در واکنش به حملات جنگنده‌های آمریکایی به پایگاه نیروهای حشد شعبی عراق تاکید کرد، اکتفا به صدور بیانیه‌هایی در محکومیت، تقبیح و رد این حمله درست نیست.
عراق،الوطنيه،تقبيح،علاوي،محكوميت

رئیس ائتلاف الوطنیه عراق در واکنش به حملات جنگنده‌های آمریکایی به پایگاه نیروهای حشد شعبی عراق تاکید کرد، اکتفا به صدور بیانیه‌هایی در محکومیت، تقبیح و رد این حمله درست نیست.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، ایاد علاوی، رئیس ائتلاف الوطنیه عراق امروز (دوشنبه) توییت کرد: عراق هرگز میدان تسویه حساب نخواهد بود و جوانان آن هرگز هیزم جنگی نیابتی نخواهند بود.
علاوی با تاکید بر اینکه صدور بیانیه‌های محکومیت، تقبیح و رد کافی نیست، گفت: اولویت قرار دادن منافع یک عراق قدرتمند و یکپارچه و تلاش برای بازگردان آن به جایگاه سابقش به دور از هرگونه تعصب منطقه‌ای تنها راه توقف این حملات ظالمانه و اتفاقات احتمالی پس از آنهاست.
انتهای پیام