خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم اتکا به نفت با تصویب لایحه درآمد پایدار شهرداری ها

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 09 دی 1398 - 12:14
رئیس شورای عالی استان‌ها،‌ گفت: تصویب کلیات لایحه درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اقدامی مؤثر در راستای عدم اتکا به بودجه نفتی است.
درآمدهاي،نفتي،بودجه،شوراي،پايدار،لايحه،رئيس،الويري

رئیس شورای عالی استان‌ها،‌ گفت: تصویب کلیات لایحه درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اقدامی مؤثر در راستای عدم اتکا به بودجه نفتی است.
مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس،‌ اظهار داشت: لایحه بودجه سال 99 به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است و در این لایحه میزان وابستگی به درآمدهای نفتی کاهش چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: 10 درصد از سهم بودجه به درآمدهای نفتی اختصاص داده شده و 90 درصد بودجه کل کشور از درآمدهای غیرنفتی و به خصوص مالیات تأمین می‌شود.
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: این روند نشان می‌دهد که چالش کاهش شدید درآمدهای نفتی و عدم اتکا به نفت در شرایطی که ثبات جهانی وجود ندارد را می‌توان به فرصت تبدیل کرد و با کاستن هزینه‌های غیرضروری، خصوصی‌سازی، افزایش درآمدهای مالیاتی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی به سمت حذف درآمدهای نفتی از بودجه پیش رفته و به اقتصاد غیرنفتی مبتنی بر درآمدهای پایدار برسیم.
الویری بیان داشت: خوشبختانه شهرداری‌ها هم که طی سال‌های گذشته دغدغه اصلی‌شان درآمدهای پایدار بوده است و تصویب کلیات لایحه درآمد پایدار شهرداری و دهیاری‌ها اقدامی مؤثر در همین راستا است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال کمیسیون‌های تخصصی همانند سال گذشته پیشنهادات کاربردی را ارائه دهند و در مجلس مصوب شود.
رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: اداره کشور و به ویژه اداره شهرها در شرایطی که تحریم‌های ناروا از هر سو فشار می‌آورد با روش‌های سنتی ممکن نیست و این یارانه‌های بنزین هم در صورتی می‌تواند منجر به توسعه عدالت اجتماعی شود که به دهک‌های بالای جامعه اختصاص نیابد و این طرح در پی آن است که عدم توازن موجود در بهره‌مندی از سرمایه‌های ملی را به نفع طبقات کمتر برخوردار و به نفع توسعه زیرساخت‌ها تغییر دهد.
انتهای پیام/