طرح هادی برخی از روستاهای خرمدره، نیازمند بازنگری
بخشدار مرکزی خرمدره گفت: طرح هادی برخی از روستاهای این شهرستان نیازمند بازنگری است که برای رفع مشکلات آن باید از ظرفیت دهیاران استفاده شود.

ایسنا/زنجان بخشدار مرکزی خرمدره گفت: طرح هادی برخی از روستاهای این شهرستان نیازمند بازنگری است که برای رفع مشکلات آن باید از ظرفیت دهیاران استفاده شود.
مصطفی ثنایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: دولت به دنبال این است تا با فراهم کردن امکانات در مناطق روستایی و ایجاد رونق کسب و کار در روستاها، از مهاجرت بیرویه روستائیان به شهرها که آسیبی جدی، هم برای روستاها و هم برای شهرها محسوب میشود، جلوگیری کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از سیاستهایی که طی سالیان اخیر به جد مورد توجه مسئولان بوده، استفاده از ظرفیت خود مردم در عمران و آبادانی روستاها است، تاکید کرد: دهیاران و شوراهای اسلامی در مناطق روستایی نیز جزو کسانی هستند که از خود اهالی روستا بوده و قطعا با مشکلات موجود در مناطق سکونتشان آشنایی بیشتری دارند.
این مسئول با اشاره به نقش تاثیرگذار دهیان و شوراهای اسلامی در روستاها، یادآور شد: دهیاران و شوراهای اسلامی در روستاها، برای بررسی و حل مشکلات مردم باید در حد مقدورات و توان تلاش کنند.
بخشدار مرکزی خرمدره، از فعالیت ۱۰ دهیاری در سطح روستاهای شهرستان خبر داد و افزود: عملکرد دهیاران در روستاهای خرمدره مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
ثنایی با اشاره به ضرورت بازنگری در طرح هادی برخی روستاهای شهرستان خرمدره، گفت: بازبینی طرح هادی روستایی باید با همکاری دهیاران صورت گیرد.
همچنین بر عقبنشینی ساختمانها در روستاها نیز باید نظارت لازم وجود داشته باشد تا مشکلی در ساخت و ساز در چهره روستاها شاهد نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه دهیاران باید برنامهمحور باشند، بیان کرد: در کنار برنامه محوری، دهیاران باید بتوانند با مشارکت اهالی و مردم در جهت رشد و توسعه روستاها تلاش کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه اهتمام به حوزه گردشگری از مواردی است که در روستاها باید مورد توجه دهیاران قرار گیرد، ادامه داد: دهیاران باید برای از بین نرفتن منظر طبیعی و زیبا در روستاهای خود از هرگونه ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری کنند.
انتهای پیام