خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت بحرین از حمله آمریکا به مواضع حشدالشعبی

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 09 دی 1398 - 02:02
حکومت بحرین از حمله آمریکا به مواضع گروه الحشد الشعبی در عراق حمایت و از آنچه که نقش واشنگتن در مبارزه با تروریسم خوانده است تمجید کرد.
بحرين،آمريكا،الشعبي،مواضع

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک عربی،‌ حکومت بحرین از بمباران مواضع گروه الحشد الشعبی در عراق و سوریه توسط آمریکا حمایت کرد و از آنچه که نقش واشنگتن به عنوان یک کشور دوست برای مقابله با گروههای تروریستی در منطقه خوانده است تمجید کرد.
بیشتر بخوانید: اسرائیل از حمله آمریکا به مواضع حشد الشعبی استقبال کرد
براساس گزارش خبرگزاری رسمی بحرین، پادشاهی بحرین روز یک شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که از همه تلاشها و گامها اتخاذ شده از سوی آمریکا به منظور تضمین امنیت و صلح در منطقه و سطح بین‌المللی حمایت می‌کند.