خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیمکت لرزان مربیان در لیگ جزیره/رویکرد کشورهای حاشیه خلیج فارس در انگلیس+عکس

فارس | ورزشی | دوشنبه، 09 دی 1398 - 00:02
از ابتدای فصل جاری لیگ جزیره 6 مربی به دلیل عدم رضایت باشگاه‌ها از کار خود برکنار شده اند.
اخراج،مربي،فصل،مربيان،ليگ،جزيره،فارس،فوتبال

از ابتدای فصل جاری لیگ جزیره 6 مربی به دلیل عدم رضایت باشگاه‌ها از کار خود برکنار شده اند.
به گزارش خبرگزاری فارس، لیگ برتر جزیره یکی از سخت‌ترین و پرهیجان‌ترین لیگ‌های فوتبال اروپا به حساب می‌آید و مصاف‌های هر هفته با حساسیت بالایی برگزار می‌شود.در لیگ برتر هیچ تیمی برای باخت وارد میدان نمی‌شود و فرقی نمی‌کند جایگاه تیم در جدول رده بندی کجاست بلکه تیم ها با تفکرات سرمربی همواره برای کسب امتیاز وارد میدان می‌شوند.
همین فاکتور های کافی است تا به سختی دو چندان مربیگری در بریتانیا پی ببریم.از ابتدای فصل 2019/20 چند مربی برزگ از پوچتینو که از تاتنهام اخراج شد تا امری که نتوانست صندلی لرزان توپچی‌ها را بعد از خروج ونگر حفظ کند، از جمله مربیانی بودند که در همان نیم فصل اول از کار برکنار شدند.البته این موضوع همچنان برای مربیان دیگر از پپ تا سولسشر که روی لبه تیغ راه می‌روند نیز صدق می‌کند و هر هفته اخبار ضد و نقیضی در مورد اخراج مربیان در رسانه‌ها منتشر می‌شود.آخرین مربی که دیشب اخراج شد پیگرینی مربی وستهام بود.
در تصویر زیر تمام مربیان اخراجی نیم فصل اول لیگ جزیزه را در یک قاب مشاهده می‌کنید:
به گزارش فارس، جالب اینجاست که هیچگاه در چند فصل های گذشته تا این حد باشگاه‌های انگلیسی در اخراج مربی عجول عمل نکرده‌اند و با روندی که در فصل جاری مشاهده می‌شود آنها پا جای پای باشگاه‌های لیگ‌های فوتبال حاشیه خلیج فارس در امر اخراج زود هنگام مربیان گذاشته‌اند.
سایت اسپورت 360 با این تصویر با استقبال اخراج 6 مربی نامدار فوتبال جزیره رفت.
انتهای پیام/ک