خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکیم خواهان موضع قاطعانه دولت در قبال حمله آمریکا به مواضع حشد شعبی شد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 08 دی 1398 - 23:27
رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد، حمله به تاسیسات نظامی عراق توسط آمریکا به منزله نقض آشکار حاکمیت عراق و تخطی در توافقات امنیتی منعقد شده میان دو کشور است.
عراق،دولت،عمار،حكيم،حكمت،نقض

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد، حمله به تاسیسات نظامی عراق توسط آمریکا به منزله نقض آشکار حاکمیت عراق و تخطی در توافقات امنیتی منعقد شده میان دو کشور است.
به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق با بیان این مطلب، خاطرنشان کرد: بر اساس این توافق‌ها باید نیروهای ائتلاف از دولت عراق حمایت کنند تا دولت به وظایف خود برای حفاظت از عراقی‌ها و افراد مقیم خارجی عمل کند.
وی خاطرنشان کرد: ما این حمله را محکوم و تقبیح می‌کنیم و خواهان موضع قاطعانه دولت و پارلمان در قبال این نقض هستیم که برای حاکمیت عراق احترامی قائل نشده است.
وی همچنین بر لزوم حفاظت از نیروهای ائتلاف بین المللی که بنا به درخواست دولت در خاک عراق حضور دارند، تاکید کرد.
سید عمار حکیم تصریح کرد: از خداوند منان می‌خواهیم که شهدای این کشتار دردناک را بپذیرد و مجروحان را شفای عاجل عنایت کند.
انتهای پیام