خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر اطلاعات: ۹ دی توطئه دشمنان را ناکام گذاشت

فارس | سیاسی | یکشنبه، 08 دی 1398 - 19:04
سید محمود علوی در پیامی به مناسبت یوم الله ۹ دی تاکید کرد: فرا رسیدن ۹ دی روز بصیرت و میثاق با امام و ولایت ، یاد آور خلق حماسه ای است که با درک ، بینش و حضور بهنگام ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی بوقوع پیوست و توطئه دشمنان را ناکام گذاشت.
الله،دي،امام،اسلامي،ايران،ناكام،ملت،حضور،روز،بوقوع،بهنگام

سید محمود علوی در پیامی به مناسبت یوم الله ۹ دی تاکید کرد: فرا رسیدن ۹ دی روز بصیرت و میثاق با امام و ولایت ، یاد آور خلق حماسه ای است که با درک ، بینش و حضور بهنگام ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی بوقوع پیوست و توطئه دشمنان را ناکام گذاشت.
به گزارش خبرگزاری فارس حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات در پیامی به مناسبت یوم الله ۹ دی تاکید کرد: فرا رسیدن ۹ دی روز بصیرت و میثاق با امام و ولایت ، یاد آور خلق حماسه ای است که با درک ، بینش و حضور بهنگام ملت بزرگ و فهیم ایران اسلامی بوقوع پیوست و توطئه دشمنان را ناکام گذاشت.
اینک که یک دهه ازعظمت آن حرکت تاریخ ساز می گذرد و این عظمت، با شکل گیری دسیسه های ناکام پیدا و پنهان استکباری، بیش از پیش جلوه نموده، دوستداران انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را به توصیف و تحسین آن حضور باشکوه و سرنوشت ساز وا می دارد.
اینجانب روز پرافتخار و غرور آفرین نهم دی را به محضر با سعادت ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله) و ملت آگاه ایران اسلامی تبریک عرض می نمایم.
یقینا سربازان گمنام آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در پایگاه عظیم مبارزه و جهاد، با استعانت از الطاف خفیه الهی ، آنی در انجام وظایف خطیر خویش تعلل نورزیده و در حفظ و حراست از امنیت پایدار این نظام مقدس، دستاوردهای امام راحل (رضوان الله تعالی) و شهدای والامقام از هیچ کوشش و جانفشانی ، دریغ نخواهند نمود.
انتهای پیام/