خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور کارت ملی هوشمند برای ‏۸۵ درصد از مردم آذربایجان شرقی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 دی 1398 - 19:01
تبریز- مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی از صدور کارت ملی هوشمند برای ۸۵ درصد از مردم استان خبر داد.‏
كارت،احوال،ثبت،استان،صدور،اداره،هوشمند،آذربايجان،شرقي،پورمحم ...

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی ظهر یکشنبه با مدیران و کارشناسان اداره کل ثبت احوال استان دیدار کرده و پای سخنان مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی ‏نشست.
پورمحمدی در این دیدار با قدردانی از تلاش‌های ویژه کارکنان این اداره کل در ارائه خدمات مختلف به مردم گفت: از جمله اقدامات ارزشمند اداره ثبت احوال را می‌توان به صدور کارت ملی هوشمند اشاره کرد که آن را می‌توان گامی در راستای گسترش دولت الکترونیک دانست.
لزوم تسریع در صدور کارت ملی هوشمند
وی ادامه داد: امیدواریم در آینده نزدیک، کار صدور کارت ملی هوشمند بقیه مردم نیز به پایان رسیده و تمامی مردم استان صاحب این نوع کارت ملی شوند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: هم اکنون در کشور، شاهد تعدد کارت در بخش‌های مختلف جامعه برای ارائه خدمات به مردم هستیم در حالی که در کشورهای توسعه یافته، ‏مردم از یک کارت برای استفاده از خدمات مختلف استفاده می‌کنند که باید از این تجارب بهره ببریم.
پورمحمدی با اشاره‌ای به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و نقش ویژه ثبت احوال در این جریان گفت: بخش عمده‌ای از فرآیند برگزاری انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی مرهون تلاش‌ها و زحمات کارکنان ثبت احوال است که همه با هم باید برای برگزاری انتخاباتی سالم، امن و پرشور تلاش کنیم.
برنامه ریزی برای توسعه نیاز به اطلاعات دقیق دارد
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تاکید بر ارائه آمار صحیح در تمامی حوزه‌ها گفت: برنامه‌ریزی صحیح و اساسی برای توسعه جوامع نیازمند اطلاعات دقیق و دسترسی به آمارهای واقعی است؛ آماری که باید به درستی در اختیار مردم و مسئولان قرار گیرد.
وی با اشاره به پایین بودن نرخ رشد جمعیت در استان گفت: این موضوع نیازمند توجه جدی مسئولان و نخبگان است و باید برای پرهیز از معضل پیری جمعیت استان در سال‌های آتی، برنامه ویژه ای داشته باشیم.
پورمحمدی ادامه داد: به همین دلیل دسترسی به اطلاعات جمعیتی از اهمیت بسیار ویژه‌ای در تصمیم‌گیری‌ها برخوردار است و بدون توجه به این مهم، نمی‌توان انتظار دست‌یابی به توسعه و پیشرفت را داشت.
تلاش برای اتمام صدور کارت‌های هوشمند باقی مانده
مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به تلاش ویژه کارکنان این اداره کل برای برگزاری انتخاباتی پرشکوه در استان گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات از اولویت‌های مهم اداره کل ثبت احوال برای ماه‌های آینده محسوب می‌شود.
احد جودی افزود: برای تحقق انتخاباتی پرشور و شکوه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم داشت و همکاری‌های لازم بین این اداره کل و مسئولان انتخاباتی ایجاد خواهد شد.
وی در خصوص وضعیت صدور کارت هوشمند در استان نیز گفت: تاکنون برای ۸۵ درصد از مردم استان کارت صادر شده است که در تلاش هستیم تا در اسرع وقت به صدور مابقی کارت‌ها نیز به اتمام برسد.