خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتخابات عامل بازدارنده فساد/اصلی بی‌طرفی در انتخابات اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 دی 1398 - 16:15
بروجرد- رئیس هیئت بازرسی انتخابات لرستان با بیان اینکه انتخابات عامل بازدارنده فساد است، گفت: اصلی بی‌طرفی در انتخابات اجرا می‌شود.
انتخابات،برگزاري،هيئت،بازرسي،برگزار،اسلامي،لرستان،اجرايي،اسا ...

به گزارش خبرنگار مهر، اسد عبداللهی امروز یکشنبه در همایش هم اندیشی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه شهرستان‌های الیگودرز، ازنا و دورود، بروجرد که در سالن جلسات دکتر شهیدی دانشگاه آزاد بروجرد برگزار شد، اظهار داشت: پدیده اجتماعی تحت عنوان انتخابات سابقه دیرینه‌ای در دنیا به شکل‌های متفاوت داشته است.
وی، افزود: امروزه نیز اکثر جوامع برای بهتر اداره کردن جامعه انتخابات را بر اساس عقلانیت و باورهای دینی امری ضروری می‌دانند.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات لرستان با بیان اینکه اساس مشروعیت دولت و نظام انتخابات است، گفت: از دوران مشروطیت تاکنون انتخابات در ایران سابقه دارد و طی ۴۰ سال نظام جمهوری اسلامی ایران بیش از ۳۵ دوره انتخابات برگزار شده است.
عبدالهی، خاطرنشان کرد: اداره جامعه طبق قانون اساسی و از طریق انتخابات صورت می‌گیرد و در قانون انتخابات نیز وظایف برگزار کنندگان به طور کامل مشخص شده است.
وی، هدف از برگزاری انتخابات را مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود دانست و تصریح کرد: اصلی‌ترین موضوع برگزاری انتخابات ایجاد انگیزه در بین مردم برای مشارکت بیشتر است.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات لرستان با اشاره به اینکه انتخابات قدرت را محدود می‌کند، گفت: بر اساس تئوری معروف در علم سیاست قدرت به تنهایی فساد به همراه دارد و انتخابات عامل بازدارنده فساد محسوب می‌شود.
عبداللهی با بیان اینکه مجموعه استانداری تیم کاردان و باتجربه‌ای در برگزاری انتخابات دارد، عنوان کرد: رعایت اصل بی‌طرفی در برگزاری انتخابات مورد تاکید استاندار و مجموعه استانداری است.
وی، گفت: طی ۴۰ سال گذشته برگزاری انتخابات تغییرات زیادی در راستای بهتر شدن اعم از استفاده ظرفیت بانوان در هیئت اجرایی، میزان سواد و آگاهی مردم و جابجایی صندوق به مناطق صعب العبور ایجاد شده است.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات لرستان، بیان کرد: اصل بی‌طرفی در برگزاری انتخابات با همکاری تمام هیئت‌های اجرایی بازرسی و نظارت اجرایی می‌شود.
عبدالهی، علاوه بر هیئت‌های مختلف در برگزاری و کنترل انتخابات فضای مجازی را ابزار جدید و دقیق در این موضوع برشمرد و افزود: از راه‌های برگزاری خوب انتخابات ایجاد تعادل بین افراد برگزار کننده است.
وی، رضایت‌مندی مردم و مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران را هدف اصلی برشمرد و اظهار کرد: دوره‌های مختلف آموزشی لازم برای برگزاری بهتر انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.