خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گاها به تذکرات رهبری در خصوص هجمه فرهنگی دشمن توجه جدی نشده است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 08 دی 1398 - 14:02
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: دشمن برای ضربه زدن به انقلاب از راه فرهنگی وارد شده و مقام معظم رهبری هم بارها این موضوع را تذکر دادند، اما گاها به این تذکرات توجه جدی نشده است.
فرهنگي،كرمانشاه،استان،رويداد،گردشگري،ظرفيت،آيت،رهبري،معرفي،ا ...

ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: دشمن برای ضربه زدن به انقلاب از راه فرهنگی وارد شده و مقام معظم رهبری هم بارها این موضوع را تذکر دادند، اما گاها به این تذکرات توجه جدی نشده است.
آیت الله علما در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور آیت الله محمدی عراقی نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه و اعضای شورا برگزار شد گفت: در تمام تنگناهای انقلاب هر زمانی مشکلی پدید آمده، این مردم بودند که با حضور به موقع خود تمام توطئه ها و نقشه های دشمنان را نقش بر آب کردند.
امام جمعه کرمانشاه افزود: دشمن برای ضربه زدن به انقلاب از راه فرهنگی وارد شده، به همین خاطر مقام معظم رهبری بارها به همه ما از نفوذ فرهنگی دشمن با عناوین شبیخون فرهنگی، ناتو فرهنگی و تهاجم فرهنگی یاد کردند، اما متأسفانه در جاهایی آنگونه که بایسته بود به هشدارهای ایشان توجه جدی نشد.
وی با بیان اینکه با تأسی به اسلام و قرآن ظرفیت های فرهنگی ما در جهان بی نظیر است، گفت: باید با تکیه بر این ظرفیت ها مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان بایستیم.
آیت الله علما تاکید کرد: خوشبختانه جوانان ما بسیار خوب هستند و این ظرفیت عظیم انقلابی را کمتر جایی در دنیا دارد، لذا باید در برخورد با جوانان به زبان آنها سخن بگوییم و علم و دانسته های خود را به روز کنیم.
امام جمعه کرمانشاه همچنین با اشاره به سابقه خوب حوزه های علمیه در کارهای پژوهشی و تحقیقی تصریح کرد: حوزه های علمیه سوابق درخشانی در زمینه های پژوهش و تحقیق دارند و آثاری بوجود آورده‌اند که بعضا راهکارهای اساسی و کاربردی فرهنگی را مطرح می‌سازد.
آیت الله محمدی عراقی نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری نیز در این نشست گفت: باید برای رسیدن به خروجی مطلوب جلسات شورای فرهنگ عمومی، هر سال از مصوبات شورا گزارشی تهیه شده و موانع اجرای مصوبات را بررسی کنیم.
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این نشست، گفت: باید همه مردم و مسئولین برای معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های این استان غنی و ثروتمند در تمامی حوزه های مذهبی، تاریخی، فرهنگی، گردشگری، خدماتی و کشاورزی در رویداد 2020 ایفای نقش کنند.
وی با بیان اینکه کرمانشاه در این رویداد گردشگری باید به جهانیان معرفی شود، گفت: به دلیل برخی غفلت های صورت گرفته کرمانشاه در سطح کشور نیز به شیوه ای مطلوب معرفی نشده و باید از این فرصت عظیم برای نمایش چهره زیبای کرمانشاه استفاده کنیم.
بازوند با تأکید بر لزوم برنامه ریزی در کمیته فرهنگی رویداد گردشگری 2020 برای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و معرفی به گردشگران، خاطرنشان ساخت: اقدامات لازم برای شناسایی روستاهای هدف گردشگری و ایجاد زیرساخت ها و احداث اقامتگاه های بوم گردی انجام شده و به هیئت دولت نیز پیشنهادی برای اخذ مصوبه ای مبنی بر همکاری همه وزارتخانه ها در این رویداد ارائه خواهیم داد.
انتهای پیام