خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیر سیاری: رزمایش های مشترک ادامه دارد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 08 دی 1398 - 10:44
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: رزمایش مرکب نیروی دریایی ارتش با کشورهای چین و روسیه، تازه شروع همکاری ماست و ادامه‌دار خواهد بود.
امنيت،رزمايش،مركب،برقراري

به گزارش مشرق، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار امنیتی ـ دفاعی خبرگزاری فارس اظهار داشت: رزمایش مرکب نیروی دریایی ارتش با کشورهای چین و روسیه، تازه شروع همکاری ما است و ادامه دار خواهد بود.
وی افزود: ما این توانمندی را داریم که با کشورهای مختلف دنیا در بحث برقراری امنیت در منطقه رزمایش‌های مرکب انجام دهیم.
وی افزود: برخی‌ها می‌خواهند با انجام رزمایش به دنبال ضربه زدن به منافع دیگران باشند، اما ما چنین تفکر و باوری نداریم بلکه ما به دنبال برقراری امنیت در جایی هستیم که منافع همه کشورها در آنجا جریان دارد و بدانند که ما این امنیت را برقرار می‌کنیم.