بیش از ۴ میلیون قطعه جوجهریزی در مرغداریهای خوزستان
ایسنا
|
استانها
|
یکشنبه، 08 دی 1398 - 10:43
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بیش از ۴ میلیون قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان انجام شد.

ایسنا/خوزستان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بیش از ۴ میلیون قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان انجام شد.
عبدالامیر نیرومند با اعلام این خبر اظهار کرد: در آذرماه سال جاری چهار میلیون و ۷۹۴ هزار و ۴۹۴ قطعه جوجهریزی در استان صورت گرفت که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، وی افزود: از این میزان جوجهریزی بیش از ۹ هزار و ۱۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ، استحصال خواهد شد.
نیرومند ادامه داد: میانگین جوجهریزی در آذرماه سال گذشته سه میلیون و ۶۷۶ هزار و ۲۶۰ قطعه با تولید ۶ هزار و ۹۸۴ تن گوشت مرغ آماده طبخ بوده است.
انتهای پیام