خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰۰ استاد کارزنجانی در صنعت ملیله فعالیت می‌کنند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 دی 1398 - 08:19
زنجان-سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان، با بیان اینکه ۲۰۰ استاد کار زنجانی در صنعت ملیله فعالیت می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۰ کار گاه ملیله در استان فعال است.
استان،زنجان،مليله،صنعت،دستي،صنايع

امیر ارجمند در گفتگو با خبرنگار مهر به صنعت ملیله کا ری در استان زنجان اشاره کرد و گفت: ملیله زنجان در مسیر جهانی شدن قرار گرفته است و این مهم باعث توسعه این صنعت خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ استاد کار زنجانی در صنعت ملیله فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: استان ز نجا ن با داشتن هنرمندان بسیار فاخر در صنعت ملیله صاحب خانه شده است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان، فروش ملیله در استان زنجان را بسیار خوب اعلام کرد و گفت: خوشبختانه فروش ملیله در استان رو به رشد است.
ارجمند از فعالیت بیش از ۱۲۰ کار گاه ملیله در استان زنجان خبر داد و ابراز کرد: این استان در صنعت ملیله بسیار فعال است.
وی افزود: استان زنجان در تولید صنایع دستی در سطح کشور جایگاه خوبی دارد و اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان به تقویت و توسعه صنایع دستی بسیار جدی است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان، تصریح کرد: برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با محوریت سند چشم اندا ز بیست ساله، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب تدوین می‌شود.
ارجمند گفت: توجه به توسعه صنایع دستی توسعه اشتغال و اقتصاد استان زنجان را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه فاخرترین و بهترین صنایع دستی ایران ملیله استان زنجان است که با نقره عیار ۹۹ ساخته می‌شود، ابراز کرد: کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج‌فارس مشتریان ملیله استان زنجان هستند و این صنعت در استان تنوع بسیار خوبی دارد.