خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمسک به قرآن کریم راه نجات بشریت است

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 07 دی 1398 - 17:00
مفتی منظور ضیاء در مراسم گفت‌وگوی ادیان با عنوان «تولد مسیح؛ تولد عشق» در بمبئی گفت: تمسک به قرآن کریم راه نجات بشریت است.
اديان،بمبئي،الهي،قرآن،انديشمند،مسيح،عشق،حضرت،صلح،عنوان،هارمو ...

مفتی منظور ضیاء در مراسم گفت‌وگوی ادیان با عنوان «تولد مسیح؛ تولد عشق» در بمبئی گفت: تمسک به قرآن کریم راه نجات بشریت است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت عیسی مسیح(ع)، گفت‌وگوی ادیان با عنوان «تولد مسیح؛ تولد عشق» در مدرسه مسیحیت «نام مقدس» بمبئی با حضور محسن آشوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در بمبئی و جمعی اندیشمندانی از ادیان هند برگزار شد.
اسقف اس .ام.
مایکل در سخنانی، گفت: حضرت عیسی مسیح(ع) بشارت دهنده عشق، صلح و دوستی است و از نفرت و دشمنی بیزار بود و مجموع صفات حسنه و پسندیده در ایشان باعث شد که پیروان زیادی به دین مسیحیت بپیوندند.
وی با اشاره به عشق و محبت در همه آیین‌های جهان، گفت: همه پیامبران الهی و آیین‌ها به دنبال صلح و صفا و هارمونی با دیگر ادیان و مذاهب هستند.
اکنون جامعه انسانی نیاز به صلح و آرامش دارد، متأسفانه برخی از افراد با کج فهمی‌ها و کج‌اندیشی‌های خود دست به جنایت‌هایی با نام دین می‌زنند که غیر قابل قبول است.
قرآن کریم معجزه خاتم الانبیاء(ص) است
مفتی منظور ضیاء، رییس افتائ ایالت مهاراشترا و رییس مؤسسه علم و هنر بمبئی در سخنانی، اظهار کرد: قرآن کتاب مقدس و معجزه خاتم الانبیاء حضرت محمد(ص) کلید راه نجات بشریت به سوی صلح و آرامش است.
قوانین الهی برای رشد فکری و آرامش و آسایش مردمان جامعه از سوی خداوند متعال نازل شده‌اند و پیروان ادیان اگر به درستی آن دستورات را انجام دهند هیچگاه دچار کج اندیشی‌های دینی و رفتارهای ناهنجار در وقایع هولناک نخواهند شد.
وی با اشاره به دستورات الهی در قرآن و سیره پیامبر اعظم(ص) بیان کرد: پیامبر اعظم رحمةللعالمین است و برای همه افراد ادیان دیگر احترام قائل بودند و آنها را مورد توجه قرار می‌دادند.
اگر در قرآن بنگریم از همه ادیان الهی سخن به میان می‌آید و همه ادیان الهی از سرچشمه واحد نشأت گرفته‌اند.
مفتی منظور ضیاء افزود: قصص پیامبران و سرگذشت قوم‌های آنها سخن به میان می‌آورد.
امروزه همه انسان‌های آزادی خواه بایستی به واکاوی دستورات الهی پرداخته و آنها را خط مشی خود در زندگی قرار دهند.
رییس مؤسسه علم و هنر بمبئی بیان کرد: در قرآن مجید از حضرت عیسی مسیح(ع) به عنوان یکی از پیامبران بزرگ به نیکی یاد می‌شود و مادرشان حضرت مریم(س) را جزء یکی از زنان بهشتی یاد می‌کنند.
در ادامه این مراسم، سوامی پربو کِشیو چندرا گفت: آیین هندوئیسم پس از مسیحیت و اسلام بیشترین پیروان را در جهان دارد و دارای بیش از شش هزار سال پیشینه تاریخی است.
وی با اشاره به هارمونی بسیار زیبا در شبه قاره هند بیان کرد: امروزه هند به عنوان یکی از کشورهای آزاد و سکولاریسم در جهان معرفی می‌گردد و ادیان گوناگون می‌توانند در آن آزادانه به فعالیت‌های دینی خود پردازند و این باعث شده که هارمونی بسیار زیبا در هند تشکیل شود و شگفتی همگان را برانگیزد.
در ادامه، سخنرانان دیگر از ادیان گوناگون به بحث درباره عشق و محبت در ادیان خود پرداختند و صلح و آرامش و هارمونی با دیگر ادیان را نیاز امروز جامعه جهانی عنوان کردند.
خانم Madhavi Raghav Narsalay، اندیشمند آیین هندوئیسم و رییس پیشین دپارتمان سانسکریت دانشگاه بمبئی، Gilbert De Lima، استاد دانشکده سنت پیوس بمبئی، تجراج سینگ، اندیشمند آیین سیک و مشاور اقتصادی و تجاری، خانم روشنی شهناز نادرشاه، اندیشمند زرتشتی و مؤسس سازمان مردم‌نهاد مهر روشنی، خانم شیلپا چیهدا، استاد دانشکده سنت زویر و اندیشمند آیین جینیسم و همچنین بانت راهل بودی، اندیشمند بودیسم و ادبیات بودیسم از سخنرانان دیگر این مراسم بودند.
انتهای پیام/ص