اختصاص عمده اعتبارات مقابله با آسیبهای اجتماعی در گلستان به حاشیهنشینی
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان گفت: با توجه به اینکه مناطق حاشیهنشین، مأمن و کانون انواع آسیبها هستند، عمده اعتبارات مقابله با آسیبهای اجتماعی در استان به مناطق حاشیهنشین اختصاص یافت.

ایسنا/گلستان مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان گفت: با توجه به اینکه مناطق حاشیهنشین، مأمن و کانون انواع آسیبها هستند، عمده اعتبارات مقابله با آسیبهای اجتماعی در استان به مناطق حاشیهنشین اختصاص یافت.
صفرعلی برزمینی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا-منطقه گلستان اظهار کرد: بعد از ساماندهی شورای اجتماعی کشور، ۲۳ آسیب اجتماعی در کشور احصاء شد و ۱۸ مورد آن در اولویت قرار گرفت و بعد از آن در هر یک از استانهای کشور، پنج آسیب اولویتبندی شد.
وی با اشاره به اینکه در گلستان اعتیاد، طلاق، زنان سرپرست خانوار، خودکشی و حاشیهنشینی بهعنوان پنج آسیب عمده در اولویت قرار گرفت، افزود: سند مبارزه با آسیبهای اجتماعی در استان گلستان تدوین شد.
در این سند برای کاهش و مقابله با این آسیبها برنامهریزی صورت گرفت.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان بیان کرد: سال ۹۶، بودجه مقابله با آسیبهای اجتماعی کمتر از یک میلیارد تومان بود اما در سال ۹۷، رشد بسیار خوبی در اعتبارات این بخش داشتیم.
در این سال بیش از ۱۲ میلیارد تومان اعتبار ملی و استانی به این بخش اختصاص یافت که بخش اعظم آن از محل اعتبارات ملی بود.
برزمینی با اشاره به اینکه تمرکز عمده این اعتبارات در مناطق حاشیهنشین بود، گفت: برای نخستین بار در استان گلستان سه دفتر تسهیلگری در مناطق حاشیهنشین راهاندازی شد.
در حال حاضر دفاتر تسهیلگری نقطه تمرکز سیاستهای شورای اجتماعی کشور هستند.
امسال نیز بیش از ۷۰ درصد اعتبارات در حوزه مقابله با آسیبهای اجتماعی در اختیار این دفاتر قرار گرفته است تا از طریق آنها در مناطق حاشیهنشین هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه دو دفتر تسهیلگری در گرگان و یک دفتر هم در گنبدکاووس فعالیت دارد، تصریح کرد: در صورت تأمین اعتبار، به دنبال گسترش دفاتر تسهیلگری در مناطق دیگر استان هستیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان خاطرنشان کرد: هدف دفاتر تسهیلگری، تسهیل در مدیریت شهر بوده و این موضوع با افزایش مشارکت مردم دنبال میشود.
برزمینی بیان کرد: اگر اعتبارات در نظر گرفتهشده در این بخش تداوم داشته باشد، قطعاً تحولی که در چشمانداز چندساله فعالیت دفاتر تسهیلگری پیشبینی شده، محقق خواهد شد.
وی درخصوص مهاجرت در استان نیز، گفت: در حال حاضر میزان مهاجرت به استان گلستان روند رو به رشدی دارد.
انتهای پیام