خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی تیم دوم بارسلونا: فکر نمی‌کردم فاتی بدرخشد

فارس | ورزشی | شنبه، 07 دی 1398 - 14:17
سرمربی تیم دوم باشگاه بارسلونا از آنسو فاتی به خاطر درخششی که در تیم بزرگسالان آبی و اناری داشت، تعریف کرد.
تيم،باشگاه،آنسو،اصلي،حضور،بازي،كارلس

سرمربی تیم دوم باشگاه بارسلونا از آنسو فاتی به خاطر درخششی که در تیم بزرگسالان آبی و اناری داشت، تعریف کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در ابتدای فصل جاری رقابت‌های باشگاهی و زمانی که فوق‌ ستاره‌ای همچون لیونل مسی در خط حمله بارسلونا به خاطر مصدومیت غایب بود، آنسو فاتی، فوروارد جوان تیم دوم باشگاه در ترکیب حضور یافت و درخشید.
وی که همراه کارلس پرس، جزو آخرین چهره‌های پرورش‌یافته آکادمی معروف باشگاه‌ (لاماسیا) هستند، در بازی‌های فصل جاری آنقدر خوب کار کردند که هواداران تیم عدم حضور بزرگان را حس نکردند.
در همین زمینه فرانسیسکو خاویر گارسیا پیمنتا، سرمربی تیم دوم باشگاه اسپانیایی از دو شاگردش در مصاحبه با دیاریو اسپورت،‌ تعریف کرد.
وی اظهار داشت:‌ آنسو یکی از بازیکنانی است که وقتی در تیم زیر 11 و 13 ساله‌ها بازی می‌کرد، آدم می‌گفت می‌تواند تا تیم اصلی پیش برود.
با این حال خودم باور نداشتم که خیلی سریع فاصله حضور تا تیم اصلی را طی کند.
این مربی افزود: کارلس همان کاری را انجام داد که اکثر فوتبالیست‌ها می‌کنند.
او سخت کار کرد.
اطمینان دارم که آینده بسیار روشنی دارد و برای باشگاه بسیار مفید خواهد بود.
پیمنتا در مصاحبه‌اش یادآور شد که هر زمان تیم دوم باشگاه به وجود فاتی و پرس نیاز داشته باشد، از آنها استفاده خواهد کرد.
او عنوان کرد: خوشبختانه هر دو در تیم اصلی فرصت بازی پیدا می‌کنند.
البته هر دو بسیار جوان هستند.
با آنها حرف زده‌‌ام و هیچ مشکلی وجود ندارد که هر زمان لازم بود، برای تیم دوم باشگاه بازی کنند.
انتهای پیام/