خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واژگونی خودرو در قزوین یک کشته و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 دی 1398 - 12:00
قزوین- رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: واژگونی خودرو پرادو، در قزوین یک کشته و ۲ مصدوم بر جای گذاشت.
پليس،پياده،بررسي،اعلام،عابر،قزوين،عرض،عبور

سرهنگ نصراله بیگلری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد واژگونی خودرو در کیلومتر ۲۴ جاده زرشک، بلافاصله عوامل انتظامی و پلیس راه برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.
رئیس پلیس راه استان قزوین اظهار کرد: در بررسی انجام شده توسط مأموران پلیس راه مشخص شد، یک دستگاه خودرو سواری پرادو واژگون شده که در این سانحه یکی از سرنشینان به علت جراحات وارده در دم فوت و ۲ سرنشین دیگر مصدوم که به بیمارستان اعزام شدند
وی افزود: برابر اعلام کارشناس پلیس راه، علت این حادثه تخطی از سرعت مطمئنه سر پیچ بوده است.
عبور از عرض آزاد راه جان عابر پیاده را گرفت
سرهنگ بیگلری گفت: همچنین روز گذشته یک فقره تصادف در آزاد راه «قزوین به کرج» نرسیده به حصار خروان به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله تیمی از مأموران پلیس راه به همراه نیروهای امدادی برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.
وی افزود: در بررسی بعمل آمده مشخص شد یک دستگاه سواری پراید با یک نفر عابر پیاده که در حال عبور از عرض آزاد راه بوده برخورد و عابر پیاده به علت شدت جراحات در دم فوت کرد.
رئیس پلیس راه استان قزوین با اشاره به اینکه علت این حادثه از سوی کارشناس پلیس راه نقض ماده ۴ قانون ایمنی راه‌ها از سوی عابرپیاده اعلام شده است به عابران پیاده توصیه کرد: در صورت عبور از عرض بزرگراه از پل‌های هوایی نصب شده استفاده و از لباس روشن برای دید بهتر رانندگان وسایل نقلیه استفاده کنند.