خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه فدراسیون برای تیم ملیِ بدون سرمربی/ بازی با عمان در تهران

مهر | ورزشی | جمعه، 06 دی 1398 - 08:51
تیم ملی فوتبال ایران پیش از بازی با بحرین در مرحله دوم انتخابی جام جهانی در دیداری دوستانه به مصاف عمان خواهد رفت.
فوتبال،ملي،تيم،انتخابي،جام،ايران

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال ایران باید روزهای ۱۵ و ۲۰ خرداد در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و انتخابی جام ملت های آسیا به ترتیب به مصاف بحرین و عراق برود.
هر دو مسابقه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
برای تیم ملی فوتبال ایران باوجود اینکه در بخش سرمربی بلاتکلیف است و پروسه فسخ قرارداد مارک ویلموتس همچنان ادامه دارد، یک بازی تدارکاتی قبل از این دو مسابقه پیش بینی شده است.
طبق اعلام فدراسیون فوتبال عمان، تیم ملی فوتبال این کشور در ماه می (اردیبهشت یا خرداد) در دیداری تدارکاتی در تهران میهمان تیم ملی ایران خواهد بود.
این در حالی است که در تقویم فیفا، در ماه می «فیفادی» وجود ندارد و مشخص نیست که آیا بازیکنان لژیونر می توانند تیم ملی را مقابل عمان همراهی کنند یا خیر.
از سوی دیگر، تیم ملی فوتبال عمان هم بعد از اخراج «اروین کومان» سرمربی خود بلاتکلیف است و مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور به دنبال پیداکردن مربی دیگری هستند.
تیم ملی فوتبال ایران در گروه سوم مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و انتخابی جام ملت های ۲۰۲۳ آسیا با ۶ امتیاز در رده سوم قرار دارد.
عراق و بحرین با ۱۱ و ۹ امتیاز اول و دوم هستند.