خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط نامطلوب شیخ زکزاکی و همسرش در زندان دولتی نیجریه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 21:22
جنبش اسلامی نیجریه با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود گزارش داد وضع دبیرکل این جنبش و همسرش در زندان نامطلوب است.
نيجريه،شيخ،جنبش،اسلامي،زندان،شرايط

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، جنبش اسلامی نیجریه از شرایط نامناسب «شیخ زکزاکی» و «ملاله زینب» در زندان دولتی نیجریه خبر داد.
در این پیام توییتری آمده است: ۲۱ روز از انتقال شیخ زکزاکی و ملاله زینب به زندان دولتی نیجریه می‌گذرد و با این وجود وضع جسمانی آن‌ها نامناسب و شرایط زندان نیز نامطلوب است.
جنبش اسلامی نیجریه در ادامه می‌افزاید: حتی دسترسی آن‌ها به اساسی‌ترین نیاز‌ها شامل دارو نیز محدود شده است.
بیشتر بخوانید:
انتقال شیخ زکزاکی به زندانی در ایالت «کادونا» نیجریه
ابراز نگرانی جنبش اسلامی نیجریه در پی وخامت حال شیخ زکزاکی
ارتش نیجریه در سال ۲۰۱۵ با یورش به شهر «زاریا»، تجمع هواداران جنبش اسلامی را مورد حمله قرار داد و از آن زمان تاکنون دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه و همسر وی در بازداشت به سر می‌برند.
«شیخ ابراهیم زکزاکی» پنج ماه پیش و در پی تحمل ۴ سال بازداشت، رنج و بیماری، آزاد و جهت درمان به بیمارستانی در هند منتقل شد اما مانع‌تراشی دولت نیجریه باعث شد تا وی با ناتمام گذاشتن این سفر و روند درمان، به کشورش بازگردد.
اکنون شیخ زکزاکی و همسرش از سوی دولت نیجریه به زندان مرکزی ایالت کادونا منتقل شده‌اند و شرایط بسیار وخیمی دارند.
انتهای پیام/