سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیازمند: تیم پیکان برای برد وارد زمین شده بود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 26 بهمن 1397 - 20:16
دروازه بان تیم فوتبال پیکان گفت: در خانه حریف بازی می‌کردیم و تیم پیکان برای برد وارد زمین شده بود.
بازي،تيم،پيكان،سپاهان،ورزشگاه،نيازمند،پيروزي،فوتبال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پیام نیازمند دروازه بان تیم فوتبال سپاهان اصفهان بعد از پیروزی مقابل تیم فوتبال پیکان تهران گفت: در خانه حریف بازی می کردیم و تیم پیکان برای برد وارد زمین شده بود.
کار بسیار سختی داشتیم اما واقعا خدا را شکر می کنیم که توانستیم ۳ امتیاز بازی را کسب کنیم.
او در مورد خاطراتی که با ورزشگاه شهر قدس داشته است گفت: ۸ سال در این ورزشگاه بازی می کردم و در ابتدا که وارد ورزشگاه شدم فکر نمی کردم باید به قسمت تیم میهمان بروم.
احترام بسیار زیادی برای باشگاه پیکان قائل هستم.
نیازمند در مورد عملکردش در بازی امروز گفت: خداراشکر می کنم توانستم برای تیم تاثیر گذار باشم و به بازیکنان کمک کنم که جلوی زمین وظایفشان را به خوبی انجام دهند.
موفق به گلزنی شدیم و توانستیم از تک گلمان دفاع کنیم.
او درمورد بازگشت تیم سپاهان به صدر جدول لیگ گفت: به خانه مان برگشتیم.
تلاش می کنیم تا همین روند خوب را تا آخر فصل حفظ کنیم و هواداران را خوشحال نگه داریم و در انتهای فصل نیز به قهرمانی برسیم.
بیشتر بخوانید:
شفر:دژاگه باید اخراج می‌شد/ از عملکرد تیمم راضی هستم، ولی شانس نداشتیم/ بعد از بازی داور از ما عذر‌خواهی کرد
کرانچار: باید تمامی بازیکنان در اختیارمان باشند/ درصدد برگزاری ۲ بازی دوستانه هستیم
پیروزی خانگی تبریزی‌ها برابر استقلال/ سپاهان به صدر بازگشت/ شاگردان کریمی از شکست گریختند + فیلم و حاشیه‌ها
انتهای پیام/
صحبت های نیازمند بعد از پیروزی مقابل پیکان