سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنترل قیمت‌ها در شهرستان‌ها نیز مورد توجە جدی قرار گیرد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 18:56
سنندج - استاندار کردستان گفت: کنترل قیمت‌ها و افزایش بازرسی‌ها از سطح بازار تنها در مرکز استان نباشد و در شهرستان‌ها نیز مورد توجه جدی قرار بگیرد.
قرمز،گوشت،بازار،افزايش،كالاها،استان،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مرادنیا ظهر پنجشنبه در بیست و ششمین کارگروه تنظیم بازار استان کردستان با بیان اینکه گزارش هایی از گرانفرشی در سطح بازار دریافت کرده است، اظهار داشت: قیمت کالاها در بازار باید کنترل شود و با افزایش قیمت کالاها بصورت غیر متعارف و خارج از قاعده جلوگیری شود و لازم است در این خصوص اداره تعزیرات جدی تر وارد عمل شود.
وی در ادامه سخنان خود به افزایش تولید گوشت قرمز در استان اشاره کرد و افزود: باید تدابیری اندیشیده شود که تولید کنندگان گوشت قرمز با ضرر و زیان مواجه نشوند و راه صادرات دام فراهم گردد.
مرادنیا افزود: عمده تسهیلاتی که در بخش اشتغال پایدار پرداخت شده به تولید گوشت قرمز اختصاص یافته و اگر مجوز صادرات آن تولیدت فراهم نشود بازگشت تسهیلات نیز با مشکل مواجه خواهد شد.
استاندار کردستان ادامه داد: با توجه به در پیش بودن سال نو و افزایش تقاضا برای گوشت قرمز، لازم است از تولیدات استان گوشت قرمز به اندازه کافی ذخیره سازی شود.
مرادنیا همچنین به مدیران و دست اندرکاران حوزه تنظیم بازار تاکید کرد که بشدت با افزایش غیر اصولی و سودجویانه کالاها برخورد شود و از هم اکنون نیز کود بهاره کشاورزان به اندازه کافی تامین شود.