خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهران همچنان آلوده/ انتظار برای تنفس 2 روزه و آلودگی دوباره در هفته آینده

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 14:30
در حالی میزان شاخص آلودگی هوای تهران در روزهای اخیر کاهش نیافته است و شهروندان تهرانی‌ روزهای سختی را سپری می‌کنند که شاخص آلودگی هوا امروز نیز بر روی عدد 113 در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
مناطق،بارش،هواي،كيفيت،هفته،تسنيم،ناسالم،هواشناسي

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت در 24 ساعت گذشته با شاخص میانگین 156 در شرایط ناسالم برای همه قرار داشته است و کیفیت هوای هم اکنون با شاخص میانگین 113 در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
همچنین بر اساس اعلام سازمان هواشناسی فردا فعالیت سامانه بارشی گسترده شده و علاوه بر مناطق یادشده شمال خوزستان، شمال چهارمحال و بختیاری، همدان، لرستان، زنجان و دامنه‌های جنوبی البرز به‌ویژه در ساعات بعدازظهر در استان‌های قزوین، البرز و تهران را نیز در بر می‌گیرد که در مناطق سردسیر و مرتفع بارش به‌صورت برف و در مناطق جنوبی کشور بارش همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
به گزارش تسنیم، در حالی این روزها شهروندان تهرانی شاهد افزایش آلودگی هوا در پایتخت هستند که کمیته اضطرار آلودگی هوا در هفته گذشته مدارس را به مدت یک هفته تعطیل کرد.
این در حالی است که سازمان هواشناسی، با اشاره به بارش باران و برف در برخی مناطق کشور از افزایش آلاینده‌های جوی طی شنبه تا دوشنبه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خبر داد و این به این معناست که مردم کلانشهر‌ها احتمالا هفته آینده نیز شاهد هوایی آلوده خواهند بود.
انتهای پیام/