خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان در فکر اعزام نیرو به لیبی

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 12:50
رئیس جمهور ترکیه با اشاره به توافق با همتای تونسی خود برای حمایت از دولت وفاق ملی لیبی تاکید کرد: در صورتی که دولت وفاق از ما بخواهد، فورا به لیبی نیرو اعزام خواهیم کرد.
تركيه،رئيس،دولت،ليبي،جمهور،وفاق

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به توافق با همتای تونسی خود برای حمایت از دولت وفاق ملی لیبی تاکید کرد: در صورتی که دولت وفاق از ما بخواهد، فورا به لیبی نیرو اعزام خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز (پنج‌شنبه) اظهار کرد: ژانویه آتی پیش‌نویس قانونی برای اعزام نیرو به لیبی را به پارلمان ارائه خواهیم کرد.
اردوغان گفت: در صورتی که درخواستی برای اعزام نیرو به لیبی از طرف دولت فایز سراج، رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی برای ما ارسال شود، ترکیه فورا به آن پاسخ خواهد داد.
وی تاکید کرد: کسانی که در حال حاضر حامی خلیفه حفتر هستند، همان کسانی هستند که از کودتا علیه دولت "قانونی" در مصر حمایت کردند.
رئیس جمهور ترکیه در ادامه از توافق با قیس سعید، رئیس جمهور تونس برای حمایت از سراج خبر داد.
وی افزود: ترکیه به اروپا اعلام کرده که دیگر توان پذیرش موج جدیدی از پناهجویان را ندارد.
رئیس جمهور ترکیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حملات دولت دمشق به ادلب دستیابی به یک آتش‌بس دائمی را غیرممکن می‌سازد.
انتهای پیام