ایجاد اشتغال، امنیت روحی و روانی را در جامعه تضمین می کند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال، امنیت روحی و روانی را در جامعه تضمین می کند، گفت: ایجاد اشتغال و صیانت از اشتغال موجود وظیفه قانونی و انسانی تک تک مسئولان استان است و باید از فرصت خدمت به مردم کردستان نهایت استفاده را ببریم.

ایسنا/کردستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال، امنیت روحی و روانی را در جامعه تضمین می کند، گفت: ایجاد اشتغال و صیانت از اشتغال موجود وظیفه قانونی و انسانی تک تک مسئولان استان است و باید از فرصت خدمت به مردم کردستان نهایت استفاده را ببریم.
محمد دره وزمی در هفتمین جلسه رونق تولید و یازدهمین جلسه تبصره 18 استان کردستان، اظهار کرد: تسهیل گری در زمینه ارائه خدمات و رفع مشکلات شهروندان و مخصوصا واحدهای تولیدی، فلسفه وجودی سازمان های دولتی و بانک ها است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال، امنیت روحی و روانی را در جامعه تضمین می کند، افزود: ایجاد اشتغال و صیانت از اشتغال موجود وظیفه قانونی و انسانی تک تک مسئولان استان است و باید از فرصت خدمت به مردم کردستان نهایت استفاده را ببریم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، بیان کرد: در سال گذشته 187 مورد تسهیلات به بانک ها معرفی شدند که از این تعداد 110 مورد در بانک ها مصوب شده که تعداد 104 واحد تولیدی به مبلغ یکصد و 13 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
دره وزمی یادآور شد: از 187 مورد معرفی تسهیلات به بانک ها تعداد 60 مورد به دلایل مختلف حذف شده که 17مورد به میزان 32 میلیارد تومان تسهیلات در دست بررسی بوده و تعداد 6 واحد نیز توسط بانک ها در حال پرداخت است.
انتهای پیام