خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الگوی دیده بانی توسعه پایدار دنبال عدالت و نشاط اجتماعی است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 11:42
قزوین- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با اجرای الگوی دیده بانی توسعه پایدار بدنبال تحقق عدالت پایدار و نشاط اجتماعی هستیم.
توسعه،پايدار،باني،علوم،علمي،دانشگاه،هيئت،الگوي،طراحي،تصريح،پ ...

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی الگوی دیده بانی توسعه پایدار استانی صبح پنجشنبه با حضور حمید پور اصغری معاون علمی فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، امیدی نیا معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست کشور، امامی رضوی رئیس پژوهشکده علوم اعصاب، یاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و جمعی از اساتید دانشگاه در سالن باغستان برگزار شد.
بهزاد دماری در این مراسم اظهار کرد: طراحی و استقرار نظام دیده بانی توسعه پایدار از مباحث مهمی است که با کار تیمی باید به سرانجام برسد.
وی افزود: حدود سال ۸۷ وقتی الگوی بین بخشی و سلامت مردم مطرح شد این تجربه به استان‌ها ابلاغ شد و در قزوین که شروع کننده بود نتایج خوبی گرفته شده است.
دماری تصریح کرد: اجرای این الگو پیشرفت داشته و ساختارها شکل گرفته و هدف ما رسیدن به عدالت و نشاط است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: انسان سالم در توسعه پایدار مهم است و خروجی توسعه پایدار هم انسان سالم است که با عدالت و نشاط باید محقق شود.
وی یادآور شد: وضعیت موجود کشور در ۴ رکن باید بررسی شود که آیا می‌توانیم این الگو را پیاده و طراحی کنیم به همین دلیل عنوان کار دیده بانی توسعه پایدار است.
دماری افزود: دیده بانی یک مفهوم کامل است و تصمیم گیری را شامل می‌شود وقتی صحبت از دیده بانی توسعه پایدار است همه کارها مهم جلوه می‌کند.
وی اظهار داشت: مشارکت در شادی و کاهش نابرابری‌ها و بی عدالتی هدف نهایی است امروز بین ۱۵۰ کشور رتبه ۱۱۰ را داریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: مشارکت در ارتقای شادکامی و کاهش نابرابری و بی عدالتی یک شاخص است که باید به این مهم دست یابیم.
وی با بیان اینکه در حکمرانی شاخص‌هایی داریم که نقاط ضعف و قوت باید پیمایش شود، افزود: در سال ۹۵ در طراحی کار به یک مستند و شیوه نامه رسیدیم و اجازه یافتیم اجزای دیده بانی توسعه پایدار را ترسیم کنیم.
دماری اضافه کرد: الگویی که طراحی می‌شود باید به هماهنگی برنامه‌های استانی منجر شود و با تغییر مدیران متوقف نشود بلکه تغییر مدیریت باید به اصلاح امور کمک کند نه آن را متوقف کند.
وی ادامه داد: تعدد برنامه‌ها مانع توسعه است لذا هماهنگی برنامه‌های استانی، شناسایی فرصت‌های بهبود توسعه و پیدا کردن الگوی محلی لازم است تا برای دیده بانی توسعه پایدار، الگویی برای یکپارچه سازی ارائه شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: دستاوردهای ما این بوده که شیوه نامه‌ها تهیه شده و در حال پیاده سازی است سامانه دیده بانی آماده شده، راهبران توسعه در دستگاه‌ها تعریف شده و مجموعه‌ای از فرمانداران و مدیران آموزش می ببینند تا پیچیدگی‌ها به نکات عملیاتی تبدیل شود.
دماری تصریح کرد: بسته‌های آموزشی تهیه شده و مهارت‌های حکمرانی مؤثر انتقال داده شده است و هر بسته فیلم و گذاره برگ دارد تا افراد نکات مهم را متوجه شوند.
وی تصریح کرد: همچنین شاخص‌های رصد توسعه استان شناسایی شده و برای تولید درست شاخص‌ها برنامه ریزی شده است.
دماری بیان کرد: گزارش سند توسعه پایدار تهیه شده و دنبال یک جمع بندی کامل هستیم و گفتمان‌های سیاستی پیش بینی و تهیه شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیوست الگوی دیده بانی توسعه پایدار تهیه شده و امیدواریم به نشاط اجتماعی و عدالت پایدار برسیم.