خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ دوچرخه سواری در قزوین ترویج می یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 10:47
قزوین- شهردار قزوین گفت: ترویج فرهنگ دوچرخه سواری از اولویت‌های کاری مجموعه مدیریت شهری قزوین است.
قزوين،دوچرخه،سواري،شهري،طاهرخاني،شهردار،حوزه،مجموعه،مديريت

به گزارش خبرنگار مهر، سومین همایش حمل و نقل پاک با محوریت دوچرخه صبح پنجشنبه با حضور هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین، داود محمدی و سیده حمیده زرآبادی نمایندگان مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، داودی رئیس شورای اسلامی شهر، طاهرخانی شهردار، قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشور و جمعی از مدیران استانی و شهری قزوین در سالن شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد.
سیاوش طاهرخانی، شهردار قزوین در این مراسم اظهار کرد: احیای فرهنگ دوچرخه سواری به عنوان یک فرهنگ دیرینه قابل تقدیر است.
وی افزود: ترویج فرهنگ دوچرخه سواری از اولویت‌های کاری مجموعه مدیریت شهری قزوین است.
طاهرخانی بیان کرد: استفاده از دوچرخه به عنوان یک وسیله حمل و نقل پاک در سه شنبه‌های بدون خودرو برای مدیران و کارکنان شهرداری قزوین مدنظر است.
وی یادآور شد: دستورالعمل‌های مجموعه مدیریت شهری در موضوعات ترافیکی به منظور برنامه ریزی در این حوزه رصد شده است.
شهردار قزوین ادامه داد: بسترهای لازم برای دوچرخه سواری شهروندان توسط مجموعه مدیریت شهری آماده شده است.
عباس وثیق نیا نایب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین نیز بیان کرد: تکنولوژی‌های موجود آسیب زیادی به محیط زیست وارد کرده و بر همین اساس باید به دنبال ارتقا کیفیت مردم و کاهش آلودگی هوا باشیم.
وی اظهار کرد: امیدواریم این گونه همایش‌ها از حوزه سخن به حوزه عمل وارد شود که این امر تعامل جمعی دستگاه‌ها و مردم را می‌طلبد.