خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: گوترش چشم‌های خود را بر تاخیر آمریکا در صدور ویزا بسته است

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 10:03
وزارت خارجه روسیه، دبیرکل سازمان ملل را متهم کرد که چشم‌های خود را بر تاخیرهای آمریکا در صدور ویزا برای مقامات روسی که قصد سفر به مقر سازمان ملل در نیویورک را دارند، بسته است.
ملل،سازمان،روسيه،صدور،سفر،آمريكا

وزارت خارجه روسیه، دبیرکل سازمان ملل را متهم کرد که چشم‌های خود را بر تاخیرهای آمریکا در صدور ویزا برای مقامات روسی که قصد سفر به مقر سازمان ملل در نیویورک را دارند، بسته است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مسکو می‌گوید که واشنگتن عمدا صدور ویزا برای مقامات روسی را که قصد سفر به مقر سازمان ملل در نیویورک را دارند، به تاخیر انداخته می‌اندازد؛ اقدامی که به گفته روسیه می‌تواند بیش از پیش به راوبط مخدوش این دو کشور لطمه بزند.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای گفت: برخی از مقامات وزارت دفاع روسیه که قرار بود به مقر سازمان ملل در نیویورک سفر کنند مجبور شدند ماه‌ها برای صدور ویزای‌شان منتظر بمانند.
وی افزود: شایان ذکر است که همه این اتفاق‌ها با اغماض و چشم‌پوشی مطلق آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل صورت می‌گیرند.
گوترش عملا نقض منشور سازمان ملل توسط آمریکا را انکار می‌کند.
روسیه در ماه سپتامبر یکی از دیپلمات‌های ارشد آمریکا را احضار کرد تا اعتراض خود را نسبت به امتناع غیرقابل قبول آمریکا از صدور ویزا برای اعضای هیات روسی که به مجمع عمومی سازمان ملل سفر می‌کردند، ابراز کند.
انتهای پیام