سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری‌ها به سمت ایجاد درآمدهای پایدار حرکت کنند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 09:29
مدیرکل دفتر فنی استانداری زنجان گفت: شهرداری‌ها باید به سمت ایجاد درآمدهای پایدار حرکت کنند.
طرح،شهر،زنجان،شهرداري،ساخت،اشاره،ابلاغ،حوزه،تفصيلي،استانداري

ایسنا/زنجان مدیرکل دفتر فنی استانداری زنجان گفت: شهرداری‌ها باید به سمت ایجاد درآمدهای پایدار حرکت کنند.
اسرافیل نیازی در جلسه تخصصی شهرداران استان زنجان که شامگاه روز گذشته به میزبانی شهر هیدج برگزار شد، با اشاره به طرح‌های توسعه شهری، اظهار کرد: از ۲۱ شهرداری که در سطح استان در حال فعالیت هستتد، برای شش شهر طرح تفصیلی و طرح جامع تفصیلی ابلاغ شده است.
وی با بیان این‌که طرح تفصیلی شهر خرم‌دره در آذرماه سال‌جاری به طور رسمی ابلاغ شد، اظهار کرد: عدم ابلاغ این طرح یکی از چالش‌های بسیار بزرگ شهرداری و شورای شهر این شهر به شمار می‌رفت که با ابلاغ آن بخشی از مشکلات شهرداری خرم‌دره حل خواهد شد.
مدیرکل دفتر فنی استانداری زنجان، به طرح جدید و جامع شهر زنجان نیز اشاره کرد و افزود: بسترهای لازم برای کارهای این طرح اتفاق افتاده است که با همت شورا و شهرداری طرح جدید جامع شهر زنجان نیز باید تعیین تکلیف شود.
این مسئول با اشاره به این‌که همه دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند قبل از ساخت و ساز از شهرداری پروانه بگیرند، ادامه داد: اگر چنان‌چه دستگاه اجرایی و دستگاه دولتی بخواهد ساخت و ساز انجام دهد و پروانه نگیرد و در کمیسیون ماده ۱۰۰ شامل جریمه شود مدیر دستگاه باید خودش خسارت وارده را جبران کند.
نیازی با اشاره به تخلف برخی از شهروندان در حوزه ساخت و سازها به ویژه عدم رعایت تراکم، ادامه داد: بالای ۷۰ درصد تخلفات کنترل حوزه ساخت و ساز غیرمجاز در حوزه شهرسازی است.
مدیرکل دفتر فنی استانداری زنجان تاکید کرد: عدم رعایت ضوابط تعیین شده در ساخت و سازها در واقع دهن کجی به قوانین و مقررات حوزه شهرسازی و شهرداری است.
وی با تأکید بر ضرورت اهتمام شهرداری‌ها به جذب سرمایه‌گذار، یادآور شد: شهرداری‌ها باید به سمت ایجاد درآمدهای پایدار حرکت کنند.
نیازی با تاکید بر این‌که شهرداران باید توجه ویژه به حفظ حرایم در شهرهای خود داشته باشند، گفت: عدم رعایت حریم‌ها، مسیرها، رودخانه‌ها، پل‌ها و برداشت غیرمجاز از رودخانه‌ها در مواقع بحرانی به ویژه سیل مشکل‌ساز است.
این مسئول با اشاره به ضرورت پیگیری جدی تسهیلات از سازمان شهرداری‌ها، ادامه داد: تسهیلات خوبی که این سازمان در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌دهد یک امتیاز که یک امتیاز برای شهرداری‌هایی است که طرح دارند.
انتهای پیام