خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدای انفجار در نوار غزه به گوش رسید

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 دی 1398 - 00:38
پس از شلیک راکت از نوار غزه به جنوب سرزمین‌های اشغالی که منجر به گریختن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به پناهگاه شد، اکنون رسانه‌های صهیونیستی از حمله به غزه خبر می‌دهند.
صهيونيستي،خبر،غزه،حمله،پناهگاه

پس از شلیک راکت از نوار غزه به جنوب سرزمین‌های اشغالی که منجر به گریختن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به پناهگاه شد، اکنون رسانه‌های صهیونیستی از حمله به غزه خبر می‌دهند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های صهیونیستی از شنیده شدن صدای انفجار در نوار غزه خبر داده‌اند.
این خبر ساعتی پس از آن مخابره شده که رسانه‌های صهیونیستی از حمله راکتی از نوار غزه به جنوب فلسطین اشغالی خبر دادند.
صدای آژیر خطر در شهرک‌های عسقلان، امونیم، عزریکام و برخی دیگر از شهرک‌های صهیونیستی شنیده شد.
صهیونیست‌ها از واکنش سامانه گنبد آهنین به این حمله راکتی خبر داده بودند.
این حمله در حالی صورت گرفت که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سخنرانی در کارزار انتخاباتی خود به عسقلان سفر کرده بود.
در پی شنیده شدن صدای آژیر خطر، وی به پناهگاه منتقل شد.
این دومین بار است که نتانیاهو در مواجهه با حملات راکتی از نوار غزه به پناهگاه منتقل می‌شود.
بار قبل نیز وی در اشدود و در جریان سخنرانی انتخاباتی به پناهگاه منتقل شد.
شبکه المنار گزارش داده که توپخانه رژیم اشغالگر صهیونیستی منطقه‌ای را در بیت‌لاهیا هدف حمله قرار داده است.
عکس خبر تزیینی است.
انتهای پیام/