خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابعاد جدید پرونده فساد دارویی در البرز/ قاچاق سازمان‌یافته داروهای مخدر

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 04 دی 1398 - 16:41
یک منبع آگاه، در رابطه با ابعاد جدید دستگیری مدیران دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: این پرونده ابعاد مختلفی دارد و قاچاق سازمان یافته «متادون»، یکی دیگر از اتهامات دستگیرشدگان است.<br/>
پرونده،دانشگاه،متادون،البرز،اتهامات،آگاه،ابعاد،منبع

یک منبع آگاه، در رابطه با ابعاد جدید دستگیری مدیران دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: این پرونده ابعاد مختلفی دارد و قاچاق سازمان یافته «متادون»، یکی دیگر از اتهامات دستگیرشدگان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، 30 آذر امسال بود که خبر دستگیری 5 تن از مدیران دانشگاه علوم پزشکی البرز به اتهام فساد دارویی منتشر شد و برخی منابع در گفت‌و‌گو با فارس، خبر از ارتباط این پرونده با تخلفات دارویی مربوط به شبنم نعمت زاده (دختر وزیر اسبق صنعت) و شرکت دارویی «توسعه رسا» دادند.
یک منبع آگاه در رابطه با ابعاد جدید این پرونده به خبرنگار فارس گفت: این پرونده ابعاد مختلفی دارد و قاچاق سازمان یافته «متادون»، یکی دیگر از اتهامات دستگیرشدگان است.
این منبع آگاه همچنین افزود: صدور حواله داروهای مخدر به شکل انحصاری و خارج از ضوابط و ایجاد چتر حمایتی هدفمند برای متخلفین، با سوء استفاده از جایگاه اداری و خرید و فروش غیرقانونی سهمیه‌های «متادون» برخی مراکز ترک اعتیاد استان البرز در مراکز فروش غیرمجاز، بخشی از اتهامات این افراد در حوزه قاچاق متادون است که به صورت سازمان یافته از دانشگاه علوم پزشکی البرز تا مراکز فروش غیرمجاز هدایت می‌شده است.
این منبع آگاه خاطرنشان کرد: این شبکه فساد سال گذشته برای رسیدن به اهداف خود، در عملیاتی پیچیده اقدام به تغییرات مدیریتی در حوزه نظارتی پزشکی در داخل دانشگاه و خارج دانشگاه کرده است.
وی افزود: اتهامات دیگری متوجه افراد بازداشت شده هست و مستندات پرونده نیز تحویل دستگاه قضائی شده است و اطلاعات تکمیلی در رابطه با دیگر تخلفات این شبکه منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/ب/ح