خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

المعلم: بحران سوریه سال 2020 هم ادامه خواهد داشت/ ترکیه با شکست تروریست‌هایش دست به دامن روسیه می‌شود

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 دی 1398 - 15:00
وزیر امور خارجه سوریه با اشاره به پشتیبانی مالی حامیان تروریست‌ها از آنها در کشورش گفت: هرگاه تروریست‌های ترکیه در ادلب شکست می‌خورند، آنکارا دست به دامن مسکو می‌شود.
سوريه،المعلم،بحران،پايان،آمريكا،هركاري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه در گفت وگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: سال 2020 میلادی پایان بحران سوریه نخواهد بود، زیرا حامیان تروریسم به پشتیبانی مالی خود از تروریست ها ادامه می دهند.
وی همچنین از عزم دولت سوریه برای افزایش سطح همکاری اقتصادی سوریه و روسیه همسو با سطح سیاسی خبر داد.
المعلم درباره قانون جدید کنگره آمریکا علیه سوریه و هم پیمانانش موسوم به قانون قیصر گفت: ما اصلا توجهی به چیزهایی که آمریکا اعلام می کند، نمی کنیم ،زیرا اساسا آمریکا کشوری توطئه گر علیه سوریه از همان آغاز بحران بوده است بنابراین هرکاری می خواهند انجام دهند، ما هم هرکاری که ملتمان تمایل دارند، می کنیم.
المعلم درخصوص پیشروی ارتش سوریه و محاصره کامل پست نظامی ترکیه از سوی نیروهای سوری گفت: متاسفانه همواره وقتی سران ترکیه احساس می کنند که عناصر تروریستی آنها در ادلب دچار شکست می شوند، برای برقرار کردن آتش بس به مسکو سفر می کنند.
وی گفت: سال 2020 میلادی، پایان بحران سوریه نخواهد بود، زیرا توطئه پایان نیافته است.