خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 31 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیچ گونه مواد آلاینده‌ای در هوای نطنز وجود ندارد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 04 دی 1398 - 13:54
کارشناس اداره هواشناسی نطنز گفت: هیچ گونه آلایندگی و یا غلظت در هوای نطنز وجود ندارد و هوا کاملاً پاک است.
نطنز،هواي،هوا،آلايندگي،كاملاً

ایسنا/اصفهان کارشناس اداره هواشناسی نطنز گفت: هیچ گونه آلایندگی و یا غلظت در هوای نطنز وجود ندارد و هوا کاملاً پاک است.
حمیدرضا اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان‌های مجاور نطنز مانند اصفهان، شاهین‌شهر، کاشان و آران و بیدگل درگیر آلودگی هوا و تعطیلی مدارس هستند، اما هوای نطنز کاملاً پاک و بدون آلایندگی است.
وی افزود: خوشبختانه هوا کاملاً صاف و تمیز است و هیچ گونه آلایندگی و یا غلظت در هوای نطنز وجود ندارد و تمام گروه‌های حساس مانند سالمندان و خردسالان و بیماران تنفسی می‌توانند از این هوای پاک و تمیز استفاده کنند.
کارشناس اداره هواشناسی نطنز گفت: از نظر بارشی فعلاً سامانه‌ای در منطقه وجود ندارد و هوا آفتابی است اما احتمال دارد از اواخر روز جمعه - ۶ دی ماه- سامانه بارشی ضعیفی وارد منطقه شده و با افزایش ابر همراه باشد که پیش‌بینی می‌کنیم بارش ضعیفی را در کوه‌ها شاهد باشیم.
اسلامی تصریح کرد: میزان بارش‌ها در سال زراعی جاری در نطنز به ۶۷.۸ رسیده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل که ۵۰.۲ میلی‌متر بوده، رشد محسوسی را داشته‌ایم.
انتهای پیام