خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت درمانی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان/ انجام عمل جراحی برای ۵ مجروح

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 26 بهمن 1397 - 16:25
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به تمهیدات درمانی برای مجروحان حادثه تروریستی زاهدان گفت: پنج مجروح این حادثه تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
حادثه،مجروحان،تروريستي،پزشكي،زاهدان،بهداشت

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: باتوجه به شدت حادثه تروریستی مراقبت‌های لازم به وسیله پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به نحو احسن و مطابق با استانداردهای روز انجام شده است.
وی ادامه داد: در این حادثه تروریستی متأسفانه ۲۶ نفر در صحنه به شهادت رسیدند که یک نفر در بین راه و فرد دیگری چند ساعت بعد در بیمارستان شهید شد.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: علی‌رغم شدت حادثه این احتمال وجود داشت که برخی از مجروحان هم به شهادت برسند، اما خوشبختانه با اقدامات کادر پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خطر تقریبا رفع شده است و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اقدامات مراقبتی را برای مجروحان حادثه تروریستی در سطح بسیار عالی انجام داده است.
حریرچی تاکید کرد: هفت نفر از مجروحان این حادثه که شرایط بهتری داشتند باتوجه به نزدیکی به خانواده‌هایشان به اصفهان منتقل شدند و ۵ مجروح حادثه تروریستی مورد عمل جراحی قرار گرفته‌اند و بر اساس شرایط و مقتضیات جسمی‌ایشان قرار است عمل‌های جراحی دیگری هم روی مجروحان حادثه انجام شود.
انتهای پیام/
آخرین جزئیات از رسیدگی به وضعیت مجروحان حادثه تروریستی زاهدان