خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایده‌شو نوآوری در صنایع غذایی انگور و کشمش

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 04 دی 1398 - 10:01
سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از برگزاری رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش در ملایر خبر داد و گفت: این رخداد علمی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان برگزار می شود.
انگور،كشمش،ملاير،پژوهشكده،پژوهشي،دانشگاه،علوم،مراكز،صنعتي،اي ...

ایسنا/همدان سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر از برگزاری رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش در ملایر خبر داد و گفت: این رخداد علمی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان برگزار می شود.
دکتر مجید رستمی در گفت‌وگو با ایسنا، توضیح داد: رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان، پنجم اسفندماه در دانشگاه ملایر برگزار می شود.
وی اظهار کرد: هدف از این رویداد حمایت از طرح های نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت است بنابراین از کلیه کارآفرینان، صاحبان ایده، شرکت های نوپا، دانشجویان و علاقمندان به این صنعت برای ارائه ایده‌ها و طرح ها دعوت می‌شود با مراجعه به سایت دانشگاه ملایر و دریافت فرم ثبت نام نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند.
رستمی با اشاره به اینکه آغاز ثبت ایده ها از ۲۷ آذرماه بوده و تا ۲۷ بهمن ماه ادامه دارد، افزود: به طور قطع برگزاری این دست استارتاپ های تخصصی، نقش مؤثری در پیشرفت و توسعه علمی شهرستان ایفا می کند.
وی در بخش دیگری بیان کرد: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور در حوزه علوم انگور و فرآورده های جانبی به ویژه در منطقه غرب کشور، از سال ۹۱ کار خود را آغاز کرده است.
رستمی ادامه داد: با توجه به سوابق گذشته و پتانسیل های منطقه ای از جمله وجود بیش از ۱۲ هزار هکتار تاکستان و بیش از ۶۰ کارخانه تهیه و بسته بندی کشمش و کارگاهای سنتی و صنعتی متعدد تهیه شیره انگور، این مرکز به عنوان پژوهشکده مستقل ملی و دارای مصوبه اصولی، در آبان سال ۹۷ با موافقت قطعی از شورای گسترش آموزش عالی، فصل نوینی از فعالیت های خود را آغاز کرد.
وی خاطرنشان کرد: این پژوهشکده با مصوبه شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سه گروه پژوهشی شامل گروه پژوهشی به زراعی و به نژادی انگور، گروه پژوهشی تبدیل و نگهداری انگور و گروه پژوهشی علوم محیطی انگور تشکیل شده است.
سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر در رابطه با چشم‌انداز این مرکز علمی، یادآور شد: شناخته شدن به عنوان معتبرترین مرکز پژوهش‌های بنیادی و کاربردی کشور در حوزه علوم و فناوری انگور و کشمش و برخوردار از تعاملات مؤثر فراملی با تأکید بر هویت اسلامی- ایرانی در دستور کار ما قرار دارد.
وی گفت: پژوهشکده انگور و کشمش با اتکا به اعضای هیئت علمی توانمند و خلاق و التزام به اخلاق حرفه‌ای و ارزش‌های جامعه، به انجام پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و فناورانه، کمک به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، تربیت پژوهشگر و ارائه مشاوره‌های تخصصی به باغداران، مراکز آماده سازی و بسته بندی کشمش، مراکز صنعتی تولید شیره و آب انگور، مراکز تحقیقات کشاورزی، مراکز پژوهشی و سایر سازمان‌های مرتبط با علوم انگور و کشمش می پردازد.
وی در پایان اظهار کرد: تأکید بر بهبود مستمر و بهره‌وری سازمانی با به کارگیری و توسعه دانش و فناوری روزآمد، ضمن ایجاد زمینه برای صنعتی شدن باغات انگور و روش های تبدیل و نگهداری انگور به ارتقای سلامت و امنیت غذایی در سطح ملی و حضور فعال در عرصه بین المللی، مأموریت کلی پژوهشکده انگور و کشمش ملایر است.
انتهای پیام