خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی صادرات ۱۰میلیارد دلاری مواد معدنی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 دی 1398 - 09:06
زنجان-معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۹ تا ۱۰ میلیارد دلار صادرات مواد معدنی و صنایع معدنی انجام شود.
معادن،معدن،معدني،كشور،مواد،دولتي،حقوق

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سر قینی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری زنجان، گفت: یکی از موضوعاتی که در بهره‌برداری معادن مورد توجه است، مباحث محیط زیستی است که اگر رعایت نشود، معدن از بهره‌بردار گرفته می‌شود و باید معدن کاران به سلامت محیط زیست بیشتر توجه کنند.
وی با بیان اینکه دولت در بحث معادن بیشتر به بحث توسعه مناطق محروم تاکید دارد و در این بخش نگاه فقط به دریافت حقوق دولتی نیست، افزود: توسعه مناطق محروم، ایجاد اشتغال و تامین مواد اولیه مورد نیاز داخلی کشور اهمیت زیادی دارد.
سر قینی به ظرفیت معادن کشور اشاره کرد و یاد آور شد: پیش‌بینی بهره‌برداری از معادن برای امسال ۱۰ میلیارد دلار مواد معدنی و صنایع معدنی از طریق صادرات بوده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، با بیان اینکه امروز معادن کشور نه تنها نیاز کارخانجات صنعتی کشور، به ویژه صنعت ساختمان را تامین می‌کنند، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۹ تا ۱۰ میلیارد دلار صادرات مواد معدنی و صنایع معدنی انجام شود.
سرقینی تصریح کرد: اغلب سلب صلاحیت از بهره‎برداری معادن دلایل زیست محیطی دارد و در این حوزه جدی وارد عمل شده‌ایم و برخوردها بدون اغماض است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، یاد آور شد: اگر کسی تخلفی در بخش منابع طبیعی و یا محیط زیست انجام دهد، برخورد جدی با معدن کار انجام می‌شود.
سرقینی به قانون پرداخت حقوق دولتی معادن اشاره کرد و گفت: قانون حقوق دولتی را تعیین و میزان حقوق دولتی برای مواد معدنی مختلف به شورای عالی معادن کشور واگذار شده است.