خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع موانع بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی مشکل دار در ایلام

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 دی 1398 - 22:57
ایلام - استاندار ایلام از رفع موانع بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی مشکل دار در ایلام خبر داد.
رفع،مشكلات،موانع،توليد،تسهيل،توليدي،مسائل

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر سه شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، رفع مشکلات مردم را اولویت اصلی برنامه‌های خود در استان عنوان کرد و گفت: طی برنامه‌های مختلفی سعی کرده‌ایم ارتباط مردم با مسئولان را بیشتر کنیم تا آنها بی واسطه خواسته‌ها و مشکلات خود را مطرح کنند.
وی با اشاره به این مهم که از هر فرصتی برای رفع مسائل و مشکلات مردم استفاده می‌کنیم، افزود: علاوه بر اینکه روزانه با تعدادی از شهروندان دیدار داریم بصورت هفتگی هم برنامه ملاقات عمومی داشته و تمام سعی و تلاش همه ما این است که بتوانیم گره‌ای از مشکلات مردم باز کنیم.
سلیمانی دشتکی از تشکیل کار گروه‌های مختلف برای رفع موانع پیش روی تولید استان خبر داد و گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی و کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید از آن جمله است که طی دو سال گذشته مسائل و مشکلات ۳۰۰ طرح تولیدی مورد بررسی قرار گرفته و موانع و مشکلات زیادی برطرف شده است.
وی ادامه داد: در این میان از نیمه دوم سال ۹۶ تا کنون بیش از ۶۷ طرح تولیدی تعطیل شده توسط دو ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید احیاء و به چرخه تولید بازگشته است.
بر اساس این گزارش در این نشست مسائل و مشکلات ۳ طرح تولیدی سولفات پتاسیم ایوان، گاوداری ۵۰۰ راسی ایلام و سردخانه مهران در حضور دستگاه‌های ذی ربط مورد بحث و بررسی قرار گرفت در راستای رفع موانع دستورات لازم توسط استاندار ایلام اتخاذ شد.