خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سواد با سوادآموزی در جامعه باید رونق بگیرد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 03 دی 1398 - 17:24
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: سواد با سوادآموزی در جامعه باید رونق بگیرد.
سواد،درست،رابطه،ايجاد،تنظيم،پرورش،انسان،استان

ایسنا/تهران مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: سواد با سوادآموزی در جامعه باید رونق بگیرد.
محمد صیدلو عصر سه شنبه (3 دی) در مراسم سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی استان تهران که در کانون ملائک شهرستان قرچک برگزار شد، اظهار کرد: تمام ماموریت و رسالت تعلیم و تربیت این است که انسان را به مرحله ای از توانمندی برساند که او بتواند رابطه های خودش را تنظیم کند.
وی افزود: آموزش و پرورش و تمام افرادی که در حوزه فرهنگی فعالیت می کنند قصد این را دارند که در انسان در چهار حوزه یک تغییر و تحولی را یا ایجاد و یا اصلاح کنند، رابطه انسان با خود و دیگران، خدا و مردم و طبیعت در واقع تمام ماموریت تعلیم و تربیت این است که بتواند یک تغییری را در انسان در این حوزه ها ایجاد کند تا بتوانیم این رابطه ها را درست تنظیم کنیم.
صیدلو خاطر نشان کرد: اگر این رابطه ها درست ایجاد نشده اند باید بتوانیم این رابطه ها را درست ایجاد و با اصلاح و تنظیم کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران یادآور شد: امروز زمان قدرت تغییر در زندگی است چون در هر جای این کره خاکی که برای مردم مشکل و گرفتاری ایجاد شده است و اگر بنگریم ریشه تمام این ها بر می گردد به اینکه یکی از این ریشه ها را در زندگی شان درست تنظیم نکردند.
صیدلو افزود: این ها آدم هایی هستند که درست تصمیم می گیرند اگر این رابطه ها درست صورت نگرفته باشد نمی تواند به درستی تصمیم بگیرد.
وی اظهار کرد: سازمان نهضت سواد آموزی قصد دارد اولا آدم هایی که بعد هر دلیلی که نتوانستند به دانایی بپیوندند آن ها را به سوی سواد سوق دهد و اگر کسی نتواند سواد خودش را بالا ببرد نمی تواند از دانایی برخور دار باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: باید اطلاعات ، تجربه و تحلیل شود و پس از آن اطلاعات بدست بیایید ، ما به دنبال این هستیم که با نهضت سواد آموزی، سواد را در جامعه رونق دهیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به هر دلیلی که کسانی که نتوانستند در مدرسه حضور پیدا کنند ، ان شاالله سعی می کنیم آنها را کشف کنیم.
انتهای پیام