خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال بیش از یک هزار اثر به پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 03 دی 1398 - 15:45
رئیس بسیج رسانه سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل از پایان داوری پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با دریافت یک هزار و 637 اثر از خبرنگاران استان خبرداد.
جشنواره،خبرنگاران،استان،ابوذر،پنجمين،بسيج،داوري،ارسال،رسانه

ایسنا/اردبیل رئیس بسیج رسانه سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل از پایان داوری پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با دریافت یک هزار و 637 اثر از خبرنگاران استان خبرداد.
سرهنگ پاسدار علی لطفی دوشنبه سوم دی ماه در نشست با خبرنگاران با اشاره به پایان داوری پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر اظهار کرد: این دوره از جشنواره در 10 محور و 9 بخش برگزاری شده است بطوریکه یک هزار و 637 اثر از خبرنگاران استان به این جشنواره ارسال شده است.
به گفته وی آثار ارسال شده به این جشنواره شامل 698 قطعه عکس و 134 گزارش تصویری و خبری و یک عدد موشن گرافی و 804 اثر نوشتاری می‌باشد.
رئیس بسیج رسانه سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل ادامه داد: آثار ارسال شده به این جشنواره پس از هشت روز داوری در بخش‌های مختلف در حالی به کار خود پایان داد، که برگزیدگان آنها در مراسم اختتامیه این جشنواره در 8 دی ماه ساعت 6عصر در مجموعه فرهنگی ولایت تجلیل خواهند شد.
لطفی در ادامه با اشاره به اینکه منابع عمده تربیتی و پویایی هر جامعه رسانه است، خاطرنشان کرد: امروز رسانه‌ها به ابزاری تبدیل شده‌اند که دسترسی به جامعه‌ای با فرهنگ بدون آن محال و دست نیافتنی است.
به گزارش ایسنا، پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر 9 بخش و 10محور با موضوع دفاع مقدس و جبهه مقدس، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و دستاوردهای انقلاب اسلامی، بصیرت افزایی ودشمن‌شناسی، بسیج وحوزه‌های اقدام ومحرومیت‌زدایی، مسائل صنفی ودغدغه‌های اجتماعی خبرنگاران و دو بخش ویژه گام دوم انقلاب اسلامی و سازگاری با کم آبی با تکیه بر مدیریت مصرف آب برگزار شد.
انتهای پیام