خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروهکهای تروریستی منتظر جواب دندان شکن و قاطع ملت ایران باشند

مهر | استان‌ها | جمعه، 26 بهمن 1397 - 14:35
یاسوج- امام جمعه موقت شهر یاسوج گفت: سپاه مقتدر ما جواب دندان شکن و قاطعی به گروهکهای خائن و تروریست خواهد داد.
اعظم،موسوي،جهان،اسلامي،خطبه،صراحت،ايمان،دشمن

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی صالح موسوی اعظم در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر یاسوج افزود: عملیاتی وحشیانه و تروریستی علیه مردان با استقامت و با ایمان ایران اسلامی انجام شد و تعدادی از سبز پوشان این انقلاب به شهادت رسیدند و این امر نشان از خوی استکباری دشمن علیه این ملت است.
وی بیان داشت: مردم ما در همه عرصه ها علیه استکبارایستاده اند و در راهپیمایی با شکوه ۲۲بهمن در استان اقتدار و عظمت مردم به همه جهانیان ثابت شد.
موسوی اعظم افزود: جهان استکبار خودش به صراحت اعلام کرده که ما به شکست ناپذیری ایران اسلامی ایمان پیدا کرده ایم.
وی اظهار داشت: امروز باید توجه مسئولین به فرمایشات مقام معظم رهبری باشد که به صراحت فرموده اند: باید امید را در دل جوانان و این مردم ایجادکرد و نباید فریب دشمن را خورد.
موسوی اعظم افزود: امروز باید این خدمات چهل ساله را برای نسل جوان بازگو کرد و به نسل جوان گفت که در زمان طاغوت چگونه بودیم و امروز به کدامین رده های جهانی رسیده ایم.
وی در بخش دیگری از خطبه ها با بیان اینکه منشور نظام و فرازهای بزرگ مقام معظم رهبری امروز یک اصل مهم است، تصریح کرد: امروز فراعنه جهان بیدار شده اند و کشورهای دیگر را علیه نظام اسلامی هم پا کرده اند ولی استواری و استقاومت مردم این کشور باعث ایستادگی آنان در برابر جهان غرب شده است.