خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پهپاد الکلی چین پرواز کرد+عکس

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 03 دی 1398 - 13:25
چین پهپادی با سوخت الکل و قابلیت 12 ساعت پرواز پیوسته ساخته است
پرواز،چين،ساعت،Technology،آزمايشي،36

به گزارش مشرق به نقل از کانال تلگرامی چین امروز، دانشمندان چینی پهپاد آزمایشی به نام FY-36 را به پرواز درآورده‌اند که مهم‌ترین ویژگی آن استفاده از موتوری با سوخت متانول، یعنی ساده‌ترین الکل، است که با هر بار سوخت‌گیری می‌تواند تا حدود 12 ساعت در آسمان بماند.
برای مقایسه اکثر پهپاد های مدرنی که از موتورهای لیتیومی استفاده می‌کنند نهایتاً تا یک ساعت و نیم قادر به پرواز بی‌وقفه هستند.
این پرنده که مشترکاً توسط Feye UAV Technology، مؤسسه فیزیک-شیمی دالیان و آکادمی علوم چین ساخته شده، 15 کیلوگرم وزن و چهار ملخ دارد و می‌تواند تا 90 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد.
پهپاد FY-36 می‌تواند تا سه کیلوگرم بار حمل کند، اما هدف اصلی از طراحی آن انجام عملیات‌هایی مانند نظارت بر خطوط جریان برق، امداد و نجات، نقشه‌برداری و جمع‌آوری اطلاعات نظامی است.
اواخر ماه اکتبر امسال، کمپانی هوافضای Rainbow UAV Technology چین نیز از پرواز آزمایشی و موفقیت‌آمیز پهپادی به نام Rainbow-4، مجهز به قابلیت‌های الکترونیکی ارتقایافته و کنترل ماهواره‌ای، خبر داده بود.