خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش مقاله جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 03 دی 1398 - 11:19
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.
سركه،عناب،جهاددانشگاهي،جنوبي،توليد،پژوهشي،خراسان،غذايي،علوم

ایسنا/خراسان جنوبی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.
لیلا محمودی، اظهار کرد: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با عنوان" ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن " در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، وی افزود: فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران" که توسط دانشگاه تربیت مدرس منتشر می‌شود، جزو نشریات برتر در حوزه علوم وصنایع غذایی است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در این مقاله که برگرفته از نتایج تحقیقات طرح تحقیقاتی بهینه‌سازی تولید سرکه فراسودمند از عناب است، به تاثیر و اهمیت نقش گلوکز و مخمر دو عامل اصلی در تولید سرکه طبیعی و تاثیر آن بر خصوصیات سرکه نهایی تولید شده، پرداخته شده است.
محمودی اشاره کرد: با توجه به اهمیت تغذیه‌ای سرکه طبیعی در رژیم غذایی و همچنین جایگاه ارزشمند میوه عناب در طب سنتی ایران و معرفی ظرفیت‌های استان در زمینه تولید محصولات فراسودمند، این طرح تحقیقاتی صورت گرفت.
وی یادآور شد: نتایج این تحقیق نشان داد که سرکه عناب به دلیل مقدار زیاد ترکیبات آنتی‌اکسیدان و خاصیت آنتی‌اکسیدانی به عنوان یک محصول فراسودمند است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سرکه عناب به دلیل نسبت بیشتر مواد جامد محلول به اسیدیته نسبت به سایر سرکه‌ها، دارای قابلیت پذیرش بالایی بوده و عوارض ناشی از مصرف زیاد سایر سرکه‌ها را ندارد، از این رو تولید سرکه عناب برای مصارف مختلف غذایی، دارویی و کاهش ضایعات این میوه توصیه می‌شود.
انتهای پیام