خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رواج سخت‌گیری برای ازدواج، نگران‌کننده است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 03 دی 1398 - 10:15
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: سخت‌گیری برای ازدواج و فرزندآوری در جامعه، جای نگرانی دارد.
اسلامي،جمعيتي،زمينه،جامعه،فرزندآوري

ایسنا/زنجان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: سخت‌گیری برای ازدواج و فرزندآوری در جامعه، جای نگرانی دارد.
حجت‌الاسلام سعید احمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت رشد جمعیتی خانوارها، اظهار کرد: سخت‌گیری برای ازدواج و فرزندآوری در جامعه، جای نگرانی دارد.
این مسئول ادامه داد: در دانشگاه‌ها فرهنگ‌سازی خوبی در زمینه ازدواج آسان انجام شده و این می‌تواند در سهل‌گیری‌ها موثر واقع شود.
وی افزود: سیاست‌های کلی جمعیتی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری بسیار غنی بوده و باید در راستای اجرای دقیق این سیاست‌ها برنامه‌ریزی ویژه انجام شود.
احمدی با بیان اینکه بنا به گفته کارشناسان جامعه‌شناسی و سیاست‌گذاران در صورت تداوم روند موجود در زمینه فرزندآوری در جامعه، در آینده با جمعیت پیری روبه‌رو خواهیم شد، گفت: نهادها و دستگاه‌ها همه باید برای تحقق اهداف سیاست‌های کلی جمعیتی تلاش کنند.
این مسئول یادآور شد: اداره‌کل تبلیغات اسلامی در زمینه تبلیغ و ترویج فرهنگ زندگی اسلامی و ایرانی برنامه‌ریزی ویژه‌ دارد، به طوری که تبلیغ و ترویج فرهنگ زندگی اسلامی و ایرانی در مناطق مختلف استان توسط روحانیون مستقر و مبلغان انجام شده است و نتایج خوبی را در پی دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: این اداره‌کل ظرفیت‌های خوبی در زمینه تبلیغ و فرهنگ‌سازی سبک زندگی اسلامی ایرانی و نیز تبیین سیاست‌های کلی جمعیتی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری در جامعه دارد.
انتهای پیام