خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ حلقه چاه به منابع تامین آب شهر رفسنجان افزوده شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 دی 1398 - 22:19
رفسنجان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب رفسنجان گفت: چهار حلقه چاه جدید به منابع تأمین آب شهر رفسنجان افزوده شد.
آب،تابستان،رفسنجان،فاضلاب،كمبود،تأمين

به گزارش خبرنگار مهر، حسین چرخ انداز عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع آبی و کاهش نزولات آسمانی، یکی از راهکارهای پیش روی شرکت آب و فاضلاب برای تأمین آب شرب مردم در فصل تابستان، دستیابی به منابع جدید است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان رفسنجان با تأکید بر ضرورت انجام پیشگیری‌های لازم برای تأمین آب شرب شهروندان و با توجه به کمبودهای آب در تابستان سال گذشته، تصریح کرد: به منظور تأمین آب مورد نیاز شهروندان رفسنجان و جلوگیری از کمبود آب در تابستان سال آینده، مجوز حفر و جابجایی چهار حلقه چاه دریافت شده است.
وی افزود: این چاه‌ها پس از حفر و تجهیز وارد مدار بهره برداری خواهند شد و امیدواریم با بهره برداری از این چاه‌ها، تابستان سال آینده کمبود آب در شهر رفسنجان نداشته باشیم.
چرخ انداز اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب رفسنجان به هیچ عنوان قصد ایجاد محدودیت برای مردم در مصرف آب را ندارد اما مردم نیز باید در راستای صرفه‌جویی آب و تغییر در سبک استفاده از این نعمت الهی کوشا باشند و منابع آبی موجود را درست مصرف کنند تا از بحران کمبود آب در تابستان به خوبی عبور کنیم.