خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصوبات شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد عملیاتی شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 02 دی 1398 - 20:36
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خواستار احصای مسائل و مشکلات شد و گفت: اجرایی شدن مصوبات شورای فرهنگ عمومی ضروری است.
فرهنگ،استان،ارشاد،اسلامي،جمالي،فرهنگي،كهگيلويه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، احد جمالی در نشست با برخی مدیران دستگاه‌های فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در این استان استعدادهای خوبی وجود دارد و می توان از وجود آنها استفاده کرد که در این صورت در واقع به فرهنگ مردم استان و فرهنگ عمومی کشور کمک کرده‌ایم.
وی عنوان کرد: به طور کلی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نگاه مطالبه گرایانه‌ای در سطح جامعه وجود دارد در حالی که اعتبارات و امکانات این وزارتخانه پاسخگوی این حجم مطالبه در جامعه نیست.
جمالی با بیان اینکه فرهنگ غالب تر در استان مبتی بر مسائل قومی و عشیره‌ای است، ادامه داد: باید در تصمیم‌های فرهنگی به ویژه در شورای فرهنگ فرهنگ عمومی، بر روی این مسئله که ریشه فرهنگی دارد تمرکز بیشتری شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تجربه و شناختی که از وضعیت حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی دارم، این آمادگی وجود دارد که برای مشکلات مالی و اعتبارات با برگزاری جلسات با دستگاه‌های مربوطه رسیدگی ویژه شود.
معاون سیاسی، فرهنگی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ارشاد استان را برشی از وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و اضافه کرد: در مقطعی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده‌ام، با مجموعه وزارتخانه ارتباط داشته و مشکلات را می‌دانم.
جمالی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خواست، گزارش مختصری تهیه، وضعیت فعلی را بیان و اولویت‌ها را شناسایی و پیشنهادها را به استانداری ارائه دهد.
جمالی ضمن بیان اینکه باید وضعیت فرهنگ عمومی استان بررسی شود، خاطرنشان کرد: با مردم استان راحت تر می توان کار کرد، چون آنها دارای فطرتی پاک هستند.
انتهای پیام/541