خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«طاهره طالقانی» موقتا جانشین دبیرکل فقید جامعه زنان انقلاب اسلامی شد

فارس | سیاسی | دوشنبه، 02 دی 1398 - 13:36
«طاهره طالقانی» خواهر اعظم طالقانی موقتا جانشین وی در جامعه اسلامی زنان انقلاب اسلامی شدهو قرار است تا برگزاری انتخابات از سوی شورای مرکزی برای انتخاب دبیرکل، وی امور حزب را پیش ببرد.
طالقاني،اسلامي،اعظم،دبيركل

«طاهره طالقانی» خواهر اعظم طالقانی موقتا جانشین وی در جامعه اسلامی زنان انقلاب اسلامی شدهو قرار است تا برگزاری انتخابات از سوی شورای مرکزی برای انتخاب دبیرکل، وی امور حزب را پیش ببرد.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، اعظم طالقانی دبیرکل فقید جامعه زنان انقلاب اسلامی شامگاه روز چهارشنبه 8 آبان‌ماه سال جاری به علت عارضه مغزی درگذشت.
«طاهره طالقانی» خواهر اعظم طالقانی موقتا جانشین وی در جامعه اسلامی زنان انقلاب اسلامی شده است و قرار است تا برگزاری انتخابات از سوی شورای مرکزی برای انتخاب دبیرکل، وی امور حزب را پیش ببرد.
بنابراین گزارش، مرحومه اعظم طالقانی به عنوان یکی از فعالان زن در ایران معاصر شناخته می شود.
او دختر آیت الله سیدمحمود طالقانی است.
انتهای پیام/