خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع شهری المان‌های نوروزی مشهد «عادلانه‌تر» می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 02 دی 1398 - 11:11
دبیرسومین جشنواره هنرهای شهری مشهد "خانه بهار" گفت: در کنار کیفیت کار به عدالت توزیعی یادمان‌ها و جانمایی آنها در نقاط مختلف شهر که مورد تاکید شهردار و شورای شهر است، توجه ویژه شده است.
مرحله،مشهد،شهري،شهر،يوسفي

صدرا یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: امسال بخش یادمان سومین جشنواره هنرهای شهری مشهد، تحت عنوان "خانه بهار" را با بررسی سوابق و آسیب‌شناسی‌ دوره‌های قبل چند ماه زودتر آغاز کردیم.
دبیرسومین جشنواره هنرهای شهری مشهد "خانه بهار" بیان کرد: با اعلام فراخوان 800 اثر از 36 شهر کشور دریافت کرده‌ایم که پس از داوری در مرحله اول 74 اثر به مرحله نمایشگاه راه یافتند.
یوسفی گفت: این آثار برای انتخاب نهایی در سه مرحله داوری می‌شود، مرحله اول به صورت تخصصی توسط یک هیئت معماری، مرحله دوم توسط اعضای شورای اجتماعی محلات مشهد و در مرحله سوم از سوی مدیران شهری خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین در کنار کیفیت کار به عدالت توزیعی یادمان‌ها و جانمایی آنها در نقاط مختلف شهر که مورد تاکید شهردار و شورای شهر است، توجه ویژه شده است.
دبیرسومین جشنواره هنرهای شهری مشهد "خانه بهار" خاطرنشان کرد: بخش یادمان‌های هنری با المان‌های گل ترکیب شده است و جانمایی کلی برای این دو بخش در نقاط مختلف شهر انجام خواهد شد.
یوسفی افزود: امسال به جای اسفند ماه داوری آثار اوایل دی ماه انجام می‌شود.
انتهای پیام/281/ش