بیانیه گام دوم انقلاب یک منش حکمرانی است
یک استاد دانشگاه گفت: بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر یک فلسفه تاریخی است و باید بتوان آن را برای همگان به صورت استدلالی و منطقی بیان کرد.

ایسنا/مرکزی یک استاد دانشگاه گفت: بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر یک فلسفه تاریخی است و باید بتوان آن را برای همگان به صورت استدلالی و منطقی بیان کرد.
به گزارش ایسنا، خسروانی روز گذشته در نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که به همت مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شده بود، به تشریح بیانیه برای اعضای نشست پرداخت و اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب به دانشجویان و دیگر اقشار کمک میکند تا توانایی تحلیل تحولات کشور را در زمان حال، گذشته و آینده داشته باشند.
وی افزود: ماهیت و جنس بیانیه گام دوم از نوع سند چشم انداز، قانون، فتوا یا برنامه و حکم نیست بلکه این بیانیه از نظر فنی یک منش حکمرانی به معنی حکمرانی طبیعی و ذاتی است که سبب رسیدن به موفقیت شده و حکمرانی کشور را در زمان آینده شفاف میکند.
این استاد دانشگاه پیام نور اراک افزود: طبق این بیانیه زمانی که بر اساس عقل متصل به وحی عمل شود، کشور به پیشرفت و تعالی میرسد.
خسرانی با بیان اینکه جامعه مبتنی بر دروغ رشد و تعالی پیدا نمیکند، اضافه کرد: بیانیه گام دوم انقلاب مبتنی بر یک فلسفه تاریخی است و باید بتوان آن را برای همگان به صورت استدلالی و منطقی بیان کرد.
وی با اشاره به گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: 40 سالگی دوران پختگی و عبور از آزمون و خطا است و کوچکترین خطای مدیریتی و محاسباتی خسارات زیادی را بر جای خواهد گذاشت، در حال حاضر نیز با توجه به اینکه 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته، دوره آزمون و خطا جای خود را به دوره دانایی و شایسته سالاری و پژوهش و علم داده است.
خسروانی با اشاره به تغییر نسل در ایران گفت: نسل در ایران تغییر کرده و امروز نسلی در جامعه جامعه حضور دارد که هیچ درکی از انقلاب سال 57 و 8 سال جنگ تحمیلی ندارد، پس همین مهم سبب توجه جدی بیانیه گام دوم به جوانان و نسل جدید شده است.
وی اضافه کرد: نسل حاضر نمیتوانند با شعارها و ملاکهای دهه اول انقلاب جامعه را حرکت دهد، البته نباید در این بین تفاوت نسلی را با تضاد نسلی اشتباه گرفت.
خسروانی حراست از انقلاب را ضرورتی جدی دانست و گفت: همانگونه که در متن بیانیه آمده، در دنیا مردم کمتر انقلاب میکنند و بیش از 90 درصد همان تعداد هم که انقلاب میکنند به نتیجه دلخواه نمیرسند و با آدمهای بدتر از حکومت قبل درگیر میشوند، در نتیجه باید توجه کرد که در صورتی که از انقلاب حراست نشود وضعیت نسبت به سال قبل از 57 بدتر میشود.
خسرانی ادامه داد: در این بیانیه آمده که اگر میخواهید ایران به سمت پیشرفت در حرکت باشد، از کسانی که طهارت اقتصادی دارند برای مسئولیت و حکمرانی استفاده شود.
این استاد دانشگاه گفت: باید مدیرانی را انتخاب کرد که دارای طهارت اقتصادی باشند و مسئول این انتخاب، مردم هستند.
آنها باید با آگاهی و هوشیاری این انتخاب را برای راس سیستم انجام دهند و با توجه به روی کار آمدن نسل جدید، بیانیه گام دوم انقلاب شفاف سازی لازم را در این رابطه انجام میدهد.
انتهای پیام